Megjelent a parlament oldalán az orvosok béremeléséről szóló kormányzati előterjesztés – vette észre a Portfolio. A törvényjavaslat szerint három lépcsőben valósul meg az orvosok béremelése: 2021-ben, 2022-ben és 2023-ban kaphatnak emelést az egészségügyben dolgozók.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Én 100-szoros béremelést ígérek minden orvosnak és nővérnek. 2322-re.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Peller Anikó: Emelem a tétet! 5000. január elsején megadom a dupláját! Hazajössz, magyar?
Nyírfa
Szóval, 3 lépcsőben. És a MOK roppant elégedett.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Amit ő megígér az meg van ígérve

az egy dolog, hogy a pribékjei egészen mást nyomtak keresztül, ráadásul kellően átgondolatlanul, de a mellékhatások sokkalta nagyobbak lehetnek

Miután Orbán Viktor szombaton bejelentette, a kormány elfogadta a Magyar Orvosi Kamara béremelésre és a hálapénz kivezetésére vonatkozó javaslatait, hétfőre már a parlament előtt volt az erről szóló törvényjavaslat (egybehangzó vélemények szerint nagyon eltérő attól, amire Orbán a szavát adta!!!). A Magyar Orvosi Kamara és más szakmai szervezetek viszont csak órákat kaptak, hogy véleményezzék azt, mielőtt az illetékes parlamenti bizottság tárgyalni kezdte volna.
Nos hogyan is mondta a derék külgarázdánk? „konszenzust tárgyalással szoktak létrehozni, nem pedig fenyegetőzéssel és zsarolással”! Igaz azt nem tette hozzá, hogy be is kell tartani a megállapodást! =))
almosd
Az orvosi kamara jól át lett verve és vele eggyüt az orvosk is ,10 éve cak átveri az embereket Orban és kormánya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.