Üldözése során előbb egy járőrkocsinak ütközött, majd egy másik rendőrautó miatt jelzőlámpának ment.

Cserbenhagyás, közúti veszélyeztetés és kábítószer birtoklása miatt folytat eljárást a rendőrség egy 23 éves pécsi férfi ellen, akit egy autós üldözés után fogtak el a megyeszékhelyen kedden – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Bedrogozott autóst üldöztek Pécsen

Mint írták, a rendőrök délelőtt akarták megállítani az autóst gyorshajtás miatt, sikertelenül. Üldözése során előbb egy járőrkocsinak ütközött, majd egy másik rendőrautó miatt jelzőlámpának ment, végül egy harmadik autóval karambolozott; kocsijából kiugrott és futva próbált menekülni, de a rendőrök elfogták.

A fiatalemberről kiderült, hogy

nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a vele szemben elvégzett drogteszt pedig pozitív lett. A hivatalos személy elleni erőszak elkövetésének tényét az ügyészség vizsgálja.

A BMRFK szintén kedden közölte, hogy Mohácson is hasonló eset játszódott le hétfő este, miután a Duna-parti városban egy 37 éves férfi hajtott tovább közúti ellenőrzéskor. A járőrök követni kezdték az autóst, aki pár perccel később belehajtott egy parkoló autóba, majd kiszállt a járműjéből, és ő is futva próbált menekülni. A vezetéstől már korábban eltiltott férfi autójában kábítószergyanús anyagot találtak és a vele szemben alkalmazott drogteszt szintén pozitív lett.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Az ilyen nyomorult bűnözőnek jogai vannak és se képet és se nevet nem lehet kiírni vagy megjeleníteni mert az törvénybe ütközik!
kissé felnőttem
én éppen ezért nem üldöznék egyet sem, befut holnap úgy is az én utcámba. 3 járőrkocsiért kár,
leginkább a benne ülőkért aggódom meg a családjukért, ki tartja el majd őket.
A csibész holnapig nem fog változni
Ugyanis kevés esetben volt ilyennek jó vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.