Az államtitkár szerint a januárban induló béremeléssel néhányan vissza is jönnek majd külföldről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ebben igaza van! De talán ismei annyira a mai valóságot, hogy azt is tudja, enélkül, különösen a járóbeteg szakellátásnak annyi!
ágimami
Szerintem egyáltalán nincs igaza, mert nem hogy visszajönnek, hanem még inkább el fognak menni, ha nem is külföldre, de magán-orvosnak- már aki megteheti! Ez az egész béremelés egy nagy paraszt-vakítás, (3 év alatti béremelés, másodállás megtiltása, 2 év áthelyezés, stb.) nem beszélve az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvényről, ami nagyon kiverte mindenkinél a biztosítékot! Sokan bele sem gondolnak mit jelent ez!!
szaboria1
Ezek már a nagy kapkodásban nem is gondolkoznak. Egyáltalán tudják ott a bársony székben ülők, hogy a szakorvosok akik a vidéki kórházakban dolgoznak azok látják el a vidéki szakrendelőben a rendelést is másodállásban. Mivel már rég megszüntették a csak szakrendelőben a minden napi rendelést a vidéki rendelőkben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.