Az európai biztosok nem elérhetetlenek, mint a magyar kormánytagok, és nem kell könyörögni, hogy vitázhassunk vagy beszélgethessünk – reagált Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője szombaton, miután Varga Judit igazságügyi miniszter közölte: az ellenzéki politikus Vera Jourova bizottsági alelnökkel egyeztetett.

Donáth Anna visszavágott Varga Juditnak: az európai biztosok nem elérhetetlenek, mint a magyar kormánytagok

Donáth Anna egy kiszivárgott videófelvételen azzal "büszkélkedik", hogy háromnaponta informálisan egyeztet Vera Jourovával, míg nemrég letagadta, hogy sűrűn egyeztetne vele – írta a fideszes politikus a Facebookon.

"Vera Jourovával egy pártcsaládhoz tartozunk, és mindketten egy igazságos, emberséges és biztonságos jogállamért dolgozunk" – közölte Donáth Anna.

Hozzátette, márciusban, amikor a magyar kormány éppen a felhatalmazási törvény elfogadtatásával "küzdött" a hazai és nemzetközi porondon, Vera Jourová többször kikérte a véleményét mint Magyarország egyik megválasztott EP-képviselőjéét.

(MTI)

(Fotó: Donáth Anna/Facebook)

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Olvastam olyan kommentet is ahol azt írták, hogy a kommunista neveltetésű Donáth Anna hazaáruó!
Ez képtelenség!
Egy hazátlan, hogy lehet hazaáruló??!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Anna örök ! jogos a két pont kérdezni lehet itthon választ 600 év múlva adnak, ha értették is a kérdést ezért kell itthon parlament ahol az ellenzék ellenséggé van alázva mert az úr igy döntött a sleppje meg követi???
sgl
"Fideszesek külföldi mocskai
"Azután, hogy a Fidesz 2002-ben elveszítette a választásokat, 2005-ben Szapáry György, az MNB alelnöke feljelentette Brüsszelben a magyar kormányt. Szapáry fideszes. Nem hazaáruló. Most nagykövet Amerikában."
"A Fidesz 2003 nyarán Lisszabonban olyan dokumentumot fogadtatott el a kereszténydemokrata pártokkal, amely az emberi- és a szabadságjogok csorbításával vádolta meg a Medgyessy-kormányt. A szervezet alelnöke akkor Orbán Viktor, a Fidesz elnöke volt. Ő sem hazaáruló. Magyarország miniszterelnöke."
"Ezzel egyébként Burmával és Kubával kerültünk egy sorba; e kér országot ugyanis akkor szintén elmarasztalták. A különbség "csak" annyi, hogy a Magyarországot elítélő döntést nem érdemi vizsgálatokra alapozták, hanem nagyjából megszavazták a Fidesz által előterjesztett javaslatot.
" "Orbán viszont 2006 őszén – talán az őszödi beszéd kiszivárogtatása után kitört zavargások, illetve az akkori kormányzat azóta is sokat vitatott reakcióinak hatása alatt – semmit nem bízott a véletlenre.
Egyenesen felszólította az uniót, hogy a hazug és csaló kormányoktól vonja meg a támogatásokat. "
Martonyi, Szájer, Navracsics, Gyürk, menetrendszerűen jártaK KÜLFÖLDRE és kiegészülve a Brüsszeli fidesz eu képviselőkkel napi szinten hazudoztak mocskolódtak.
A hazudozás világcsúcsát is a geci tartja 5 perc alatt 7 vaskos hazugsággal, nq hol?
Az EU Parlamentben tette amikor 8 évezett és atöbbit!
Hol van az ellenzék, hogy ezekbe a hazug mocskokba visszagyűrje a szart??
Sehol!
Debil, beszari csürhe, ha nem térnek észre még 20 évet gazemberjedhet a fidesz és ez az ellenzék sara!
kokopelli
@sgl: ...ha még azt is hozzávennénk,hogy az Orbán Ficktor mennyit fizethetett az államkasszából a nevelőapja
Soros Gy. lejáratásáért az A. Finkelstein-nek és a G..:Birnbaum-nak ,akiket a Netanjau állandó tettestárs közvetí-
tett,akkor csak kiugrana,hogy ki a hazaáruló! Igaz,hogy azok után a Lölő csak egy kiscsoportos mezitlábas kölyök,
de máig is jól vigyáz az ME. "elvtárs-úr" csúszópénz-hányadára! pedig amit ketten tudnak,azt tud mindenki!!! (;-))
kissé felnőttem
@kokopelli: én bizom a számonkérés is el fog érkezni. Annyire összeugrasztotta a népet, hogy elbutított elvakított mindenkit.De nemzeti hős nem lesz se 50 sem 100 év multán sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.