Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje vasárnapi győzelmével is bebizonyította, hogy a teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére – fogalmazott Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője az MTI-hez vasárnap este eljuttatott közleményében.

Az emberek jól látták, hogy a közelmúltban még antiszemita kijelentéseket tevő, gyanús cégügyletekbe keveredő jobbikos jelölt nem lehet Szerencs országgyűlési képviselője – hangsúlyozta Simicskó István. A politikus gratulált Koncz Zsófiának, aki a tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapja, Koncz Ferenc helyébe lép képviselőként.

A kisebbik kormánypárt frakcióvezetője hozzáfűzte: bíznak benne, hogy együttes erővel meg tudják védeni a magyar embereket, a munkahelyeket és az eddig elért eredményeket az országot most próbára tevő vírushelyzet idején is.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A keresztény Pityu

Bölcsebb lett volna Simicskó ha csendben marad!
.
Olyan nyögvenyelős volt ez a "mindenáron'", egy kis zöldség kofasággal, laptoppal megfűszerezve,.bedpbva egy fiatal, élettapasztalat nélküli teremtést egy dalnokkal, őfélesége szokásos SS győzelme érdekében, ahol nagyon rezgett a léc!
solidedge
A megvezetés a Fidesznek sikerült. Tudatlan, a kormánymédia által megtévesztett emberek szavaztak a mérhetetlen korrupcióra, a demokráciát sárba tipró, minden nap hazudó emberekre.
Aki Én
,, az elmúlt 2 hétben a szerencsi időközi választáson induló 5 jelöltből 4 vagy nem vett részt semmiféle eseményen, vagy azokról nem számolt be az ellenzéki választók adóforintjaiból is finanszírozott Magyar Távirati Iroda. Egy jelöltnek azonban 14 programjáról összesen 43 hírben/képpel számolt be az MTI. Mint a telex.hu összeállításából kiderül: a Fidesz jelöltjéről van szó.

Nagyjából ugyanezekről az eseményekről az MTI Fotóbank szolgáltatásában 35 fotó található,

a többiekről viszont semmi.

Több jelültről egyáltalán nincs fotó, és például Váradi Gáborról, a miskolci Roma Nemzetiségi Önkormányzat vezetőjéről, aki független jelöltként indul, az utolsó kép 6 évvel ezelőtti."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.