Nem talált megalapozott alkotmányos kifogást az államfő az orvosi béremelést is tartalmazó új törvénnyel kapcsolatban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Volt valakinek egy cseppnyi kétsége, hogy a bajszos csak egy hitvány kis pártkatona, aki nem az ország érdekét nézi, hanem a maffiatársakét?!
tudode
Ha az sem zavarba at un. államfőt, hogy pajtiKÁJA sev/perc alatt fogadtatta el a demokráci színpadával, -- mindenféle egyeztetés nélkül --megkérdezhette volna az orvosi kamarát, hogy átverősónak lettek áldozata, a járvány legkellős közepén, vagy elején, olyan FelCSÚTI módra
.
-----A MOK hivatalos véleménye az egészségügyi szolgálati jogviszony törvényről
.
mok.hu/hirek/mokhirek/a-mok-hivatalos-velemenye-az-egeszsegugyi-szolgalati-jogviszony-torvenyrol?fbclid=IwAR3zwgF2fv4BY9imSF8e4fjlsMJ_7WsgZFilBh4cSFVXSskH9EF7QXR-Lwk
.
""""A Magyar Orvosi Kamara véleménye az Orbán Viktor miniszterelnökkel történt megállapodáson túlterjeszkedő, előzetes egyeztetés nélkül meghozott egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvényről.
.
A Magyar Orvosi Kamara elnöksége a területei szervezetekkel és a tagsággal folytatott konzultáció eredményeként kialakított véleménye szerint a törvény jelen formájában számos elfogadhatatlan sérelmet okoz az orvostársadalomnak és a beterjesztett formá­ban és ütemezésben súlyos működési zavarokat okoz a betegellátás folyamatosságában és a járvány elleni védekezésben. Emellett számos alkotmányossági és nemzetközi jogba ütköző problémát is felvet. """" (...)
.
Az úttörő ott árt ahol sok mindenkinek fáj a köz un. "szolgájaként""!!!
Nessy
Voltak valakinek kétségei? Elvégre sem őt, sem hazánk nagyjait nem érinti az orvos hiány. VIP betegek, de később sem lesz gond nekik a magán klinika!
verőce21
Az EU-ban, "Több Európát”! - "öjrópai értékeket” kérnek, Karl Marxot, és LMBTQ érzékenységet, hiszen ezek a csodák győzik le a halálos vírust... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.