A maszkhasználat kapcsán a beszoktatási időszaknak vége, hétfőtől új világ jön, amikortól a rendőrség büntetni fog és kész - hangsúlyozta a Kossuth Rádió ma reggeli adásában Orbán Viktor. A kormányfő utalt rá, hogy egyelőre meghozták a szükségesnek gondolt intézkedéseket (maszkhasználat), nem tett jelzést további korlátozásokra a várhatóan tovább emelkedő fertőzéses esetszámok mellett sem, és úgy látja, hogy a magyar egészségügy bírni fogja a terhelést. December-januártól megérkezhetnek az első adag vakcinák az EU-ból, így januártól elindulhat a kockázatosabb csoportok beoltása, majd a nagy tömegeknek áprilistól lesz ez elérhető, így azt az üzenetet fogalmazta meg, hogy addig kell még valahogy kibírni. Az új egészségügyi szolgálati jogviszony kapcsán elismerte, hogy a kivezénylési szabályokat humánusabbá kell tenni, dolgoznak ezen. Jelezte, hogy a jövő szerdai kormányülésen ezzel és egyéb egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban nagy döntések lesznek... "Nem lesz könnyű...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Mi az hogy beszoktatási időszak??? mik vagyunk,állatok,te koszos vajda!!!?...arról nem beszélve , a szócsöved a buta cili ,nem átallotta azt mondani hogy a jobb maszk az káros, bezzeg a te szart sem érő rongymaszkjaid a használhatók,mi??? addig lesz ez a maszkhiszti ,amíg ki nem árusítod a szarjaidat, más nem indokolja!!!
Qqberci
@Kookas: A nyereményt a TEK fogja kiszállítani...
Qqberci
Nem értem, mire van a kétharmad, ha még egy vírust se tudnak betiltani???...
kissé felnőttem
semmi lemondás? pedig erre várunnk 6 millióan

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.