Szórakozóhelyeken a szabályok betartását lehetetlen ellenőrizni.

Orbán Viktor a Facebookon közzétett bejelentésében azt mondta:

a járvány terjedése felgyorsult, Ausztriában már másfélszer annyi az egymillió főre jutó fertőzött, mint nálunk, márpedig Magyarország az eddigi tapasztalatok szerint 5-7 nap késéssel követi Ausztriát. Ha így lesz, akkor december közepére kórházaink elérik teljesítőképességük határát.

Hozzátette, ezért újabb, a kórházak működőképességét és az idősek életét megvédő intézkedésekre van szükség. Hozzátette, gyorsan kell cselekedni, legutóbb két hét kellett, mire az Országgyűlés szigorított a maszkviselési szabályokat, ez abszurd, erre nincs idő,

ezért a kormány úgy döntött, hogy ma éjféltől ismét bevezetjük a jogrendet,

és arra kérik az Országgyűlést, hogy azt 90 nappal hosszabbítsa majd meg.

Rendezvényeken, így a sportrendezvényeken, mozikban és színházakban ezután csak minden harmadik széken lehet ülni, a maszkviselés mindenki számára kötelező. A hatóságok ezt ellenőrzik, ha valahol nem tartják be a szabályokat, azt a helyet azonnal bezárják – közölte a miniszterelnök.

Az operatív törzs azt állapította meg, hogy a szórakozóhelyeken a szabályok betartását lehetetlen ellenőrizni, ezért a szórakozóhelyeket bezárják, éjfél és hajnali 5 óra között kijárási korlátozás lép életbe, vagyis

éjfélig mindenkinek haza kell érnie.

(24.hu)

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Tehát megint semmi, hiszen ebben a hidegben a 23h-s nyitvatartással nyilván nem az utcán megy majd a bandázás a bambi után. A többi meg a szokásos több döntésteret Orbánnak hiszti, mintha eddig is ezen múlt volna bármi..

A kurva anyádat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@kereső: sajna azt kell mondjam ,tényleg nem vagytok normálisak...mutass egy olyan véleményemet,ahol tagadtam a járvány meglétét??!! szövődmény...mutass csak egy igazolt esetet, amikor egy teljesen egészséges ember elkapta a covidot..és utána szövődményes lett!!! csak egyet mutass,nem kell több!!! az meg mindennek a teteje hogy a 21.században a higiéniára figyelmeztetni kell embereket!!! aztán...egy szóval nem mondtam hogy immunis vagyok mindenre, csak annyit hogy kb 20 éve még lázas sem voltam!!! immunrendszer erősítés...azt hiszem március óta ezt ugatom,hogy az az egyetlen gyógyír a járványra!! ez nem tűnt fel eddig neked???
kereső
@Pálinkás Pál: nem mu8togatok én Neked senkit, mert akkor meg jössz az operativ törzs listájával (amely amúgy jogilag egy kicsinykét büdös, hiszen beazonosithatóak a halottak a környezet számára), ki milyen "alapbetegségben" szenvedett. Köszi nem kérem. Te nem "ugattad" az immunrendszer erősitést eddig sem, hanem listáztad a saját teóriád igazolására azokat akik meghaltak- akik közül jó néhányan az alapbetegség ellenére még éveket élhettek volna. Itt hagyjuk abba Pali, mert Te annyira elvakultan hirdeted a szkeptikusságodat, hogy nincs az a józan érv és tény , amely egy kicsit is meggyőzhetne . Szögezzük le- ez nem influenza virus- és akkor innen gondold tovább minden eddigi mondásodat.
kissé felnőttem
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: arról nem tesz emlitést hová mentek az orvosaink ? Ukrajnába nem, de nyugatabbra ezrével igen, a maradék meg szemész pszihiáter meg kiöregedett, maradtt: 10 parancsolattal kása, erről oldalakat lehetne irni csak az alultápláltság meg a szegénység az egyik oldalon a másikon az urizálás jahtozással Adrián a tőbbi meg maradjon a ballatONBA, kell a TIR isztikának a mani mani mani
Pálinkás Pál
@kereső: meddő vita...nem citálom mostz elő a nyári hsz-ket... a d vitaminról., egyebekről,akarod megkeresed...és bármit mondasz , a súlyos betegek halnak...a világ legszigorúbb halálozási számítása szerint...mert nálunk ha egyszer covidos voltál akár az autó is elüthet, covid halott leszel!!! továbbiakban nem érdekel,éljétek rettegve az életeteket..ha az élet nektek hogy zabszem a seggetekben!!!
Aki Én
@durbincs: ...mi van balfasz, megjöttél?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.