A középső országrészben és a Duna-Tisza közén ködfoltokra és párásságra is figyelni kell.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az országban:

- A középső országrészben és a Duna-Tisza közén sokfelé ködfoltokra vagy párásságra készüljenek, vezessenek óvatosan!

- Az M5-ös autópályán, Röszke felé Újhartyánnál egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A 45-ös km-nél a sérült járművek már a leálló sávon vesztegelnek, két sáv használható.

- A 4-es főúton Szolnok elkerülő szakaszán, a 99-es km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel. A Kertész utcai és a Tószegi úti kijárat között a Budapest felé haladók több km-es torlódásra készüljenek! Az ellenkező irányban nincs fennakadás.

- Tatabányán a Győri út és a Rákóczi Ferenc út kereszteződésénél összeütközött két autó. A Győri úton sávlezárás mellett helyszínelnek.

- Élénkül a forgalom az M3-as autópályán a főváros irányába a gödöllői és a mogyoródi szakaszon, valamint az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Szintén sokan haladnak a 10-es főúton a solymári körforgalomtól a városközpont irányába, a 31-es főúton Mendénél, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt.

- Az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Nagy-Duna hídi terelés előtt az erősödő forgalom miatt van lassulás.

- Az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon Kiskunfélegyháza és Városföld között fenntartási munkát végeznek. 7 órától délután fél 2-ig a belső sávot szakaszosan lezárják.

- Az újhartyáni szakaszon, hídjavítás miatt 9 órától 16 óráig csak a belső sávon autózhatnak. (Forrás: A-WAY ITE Autópálya Zrt.)

- A 3-as főúton Domonyvölgy közelében, a 36-os km-nél felmarják az aszfaltburkolatot. A Gödöllő felé haladók útszűkületre készüljenek.

- A 21-es főúton, Salgótarján elkerülő szakaszán tegnap óta egy műszaki hibás kamion vesztegel a 60-as km-nél, és átlóg az ellenkező oldalra is. Fokozott figyelemmel vezessenek!

- Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon a 123-as és a 126-os km között aszfaltoznak, a belső sávot lezárták. A Budapest felé vezető oldalon is burkolatot javítanak, a 88-as és a 85-ös km között, a külső sáv lezárása mellett a nagyfügedi pihenőt is lezárták.

- Az M0-s autóút déli szektorán, a 15-ös km-nél lévő Hárosi Nagy-Duna-hídon, az M1-es autópálya felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelték át, irányonként két-két sávon lehet autózni. Fontos információ, hogy a Halásztelek csomópont felhajtóágát is lezárták az M1-es autópálya felé, helyette a 17-es km-nél a Gerincúti felhajtó használható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.