Semjén “szolgálatba helyezte magát”: aki eddig értetlenkedett, hogy miért problémás a kormánynak korlátlan hatalmat adni, -még a jelenlegi súlyos vírusfertőzés ideje alatt is- annak figyelmébe ajánljuk fent említett közszolgák első teendőjének listáját.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
És akkor még nyomatták a hülye mellébeszélésüket..amit persze csak a fogyatékos híveik vesznek be...,hogy asszongya...a kormány a különleges jogrend miatti felhatalmazását kizárólag a pandémiás helyzettel összefüggő intézkedésekre használja fel...és tavasszal még ezt megtldották azzal,hogy..az ellenzék akadályozza a kormány pandémiás intézkedéseit amikor nem szavazza meg a különleges jogrenddel kapcsolatos jogosultságokat a kormánynak..mert az ellenzék magából indul ki..és úgy gondolja,hogy a kormány másra használná fel ezeket a jogokat..Mocskos,gazember banda,...azt sem szabad nekik elhinni amit kérdeznek. Olyanok mint a patkányok..lehet,hogy néha kedvesnek mutatkoznak..és hasonlítanak egy szelíd fehér egérre..de az első adandó alkalommal a kezedbe marnak..és ezt mindne józan gondolkodású ép eszű ember tudja! Soha nem szabad őket úgy kezelni..mint normális embereket...mert ezeket semmitől vissza nem riadó,gátlástalan,mocskos gazemberek egytől egyig!
Nessy
@creativehun: A fenébe! Egy másik kommenemben azon vicceltem, hogy Semjén éjfélkor, a bal válla fölött nyújtja be a törvényjavaslatait. Egy percet tévedtem! Aljas egy színtársulat, de ez kell a híveknek! Csak az a baj, hogy a normális emberek is megszívják! Ezzel az erővel, felesleges a választási bohóckodás, hozzák vissza a Hazafias népfrontot, oszt jó napot! Mint jó kommunisták tudják, hova akarnak eljutni a hatalomért, lopásért! Persze a levelezőtagozat marad!
Málna
@creativehun: Mi köze van ennek a felhatalmazáshoz? A törvényjavaslatokat a parlament szavazza meg, mint mindig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.