A kihirdetett korlátozást kompenzálandó a gazdaságilag leginkább sújtott tevékenységek esetében adófizetési könnyítéseket állapítottak meg novemberre. Az érintett cégek 50 százalékos bértámogatást is kaphatnak novemberre, emellett az állam kifizeti a lefoglalt, de elbukott szálláshely-bevételek 80 százalékát Az erről szóló rendelet kedd éjszaka jelent meg a Magyar Közlönyben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Fogja be a pofáját az ellenzéknek nevezett csürhe...megszavazták tegnap, 1 ellenszavazattal...az az egy nevezhető embernek...
Nessy
@Pálinkás Pál: Tavasszal nem szavazták meg, de a 133 bátor ember döntött akkor is. Még jön majd Semjén is az éjfélkor, a bal válla fölött benyújtott törvény javaslataival, amit másnap már meg is szavaznak a "hősök"!
Pálinkás Pál
@Nessy: nem mondtam hogy most nem tudták volna megszavazni, azt mondtam hogy a here ellenzék így bűntárs lett!! mert ugye tudjuk hogy a rendkívüli jogrend nem a járvány miatt kell a csuti korcsnak...így minden szemét döntésben vastagon benne lesz az ellenzék is, mert megszavazták...zseniális húzás volt a mangalicától.. odaadta azt a semmit nem jelentő 90 napot...ami után majd újra megszavaztatja magát, és ezzel befogta az ellenzék pofáját...mert majd azt fogja mondani,ne ugasson az ellenzék,rábólintottak a jogrendre.,..tényleg ilyen állat ,tudatlan barom mindenki ellenzéki oldalon...??? meddig tartott volna egy záradék...hogy csak akkor szavazzuk meg ,ha kifejezetten járványügyi döntésekre alkalmazzák a jogrendet...de még ehhez sem volt eszük ,hogy kérjék...és ez nevezi magát ellenzéknek, ez nem az ,ők orbán rejtett seggnyalói!!! ez tegnap után világossá vált!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Az előbb viccnek szántam, most olvasom, hogy egy perc tévedéssel Semjén benyújtotta a választási törvény módosítását! Ez már tényleg nagyon aljas dolog! Érdekelne a hívek véleménye, ettől mennyivel fog csökkenni a fertőzőttek száma!
Pálinkás Pál
ebben a dologban azt hiszem nem lesz vita közöttünk, ez a jogrend nem a járvány miatt kellett,és az ellenzék bnólogatott hozzá!!! itt két dolog lehet, vagy az ellenzék is velejéig romlott,aljas...vagy annyira hülyék hogy elmondani nem lehet...egyik esetben sincs helyük nekik sem a Parlamentben!!!
Málna
@Nessy: Miért érdekes, hogy éjjel nyútotta be és mi köze ennek a járványhoz, Nessy?
Tavasszal háromszor is elmagyaráztam neked, hogy semmi.
Nessy
@Málna: Én is ezt kérdeztem? Mi köze a többször módosított gránit szilárdságú Alaptrörvény kilencedik módosításának, a választási törvény módosításának a járványhoz? Mennyivel lesz kevesebb a fertőzött ezektől a törvényektől? Ezt tessenek megindokolni, tényekkel!
Málna
@Nessy: Nincs semmi köze a kettőnek egymáshoz. Van a járvány - és ezzel kapcsolatban kapott felhatalmazást a kormány, és van minden más, ami ugyanúgy megy tovább, mint eddig. Az élet nem áll meg, az emberek dolgoznak - a politikusok is - új törvények születnek. Már ha megszavazza a parlament.
Az éjjeli benyújtás pedig véleményem szerint azér történt, mert akkor járt le a határidő és az utolsó percig dolgoztak rajta. Akiknek rendszeresen határidős munkájuk van, azok ezen egy pillanatig nem ütköznek meg.
Aki Én
@Málna: Te tényleg ekkora buta lúzer vagy, vagy csak szándékosan hergelsz a butaságaiddal? Nem hiszem, hogy tényleg ennyire buta vagy, mert akkor a gépet sem tudnád bekapcsolni. Te hivatásos aljas lehetsz csak. Kizárt, hogy ennyire ne értsd az összefüggéseket.
Málna
@Aki Én: Tudsz cáfolni is, vagy már megint csak személyeskedésre futja?
Aki Én
@Málna: ,,mert akkor járt le a határidő és az utolsó percig dolgoztak rajta"
Ez a legjobb :)
Aki nem lát összefüggést az ellenzéki összefogás, meg ennek megnehezítése között, az egy szellemi hulladék.
Aki Én
@Málna: ...mert ugye a fidesznek stabil többségi támogatottsága van :))
Hát, ez is azt mutatja, hogy biztosak benne, mi?
Marha...
Málna
@Aki Én: Cáfolat? Még mindig semmi?
Málna
@Aki Én: Mellébeszélsz. Mondom, hogy mindig ezt csinálod kínodban.
Aki Én
@Málna: Magadat cáfolod, te szellemi toprongy. Pontosan tudod mi az oka, de aljas is vagy.
Málna
@Aki Én: És hergeled magad a végtelenségig...Miért csinálod ezt? Nagyon kellemetlen ezt még látni is.
Aki Én
@Málna: Neked még az erőltetett cinikusságod is ostoba. Szar lehet, mikor már magadat kell győzködni meg helyeselni. Szánalmas...
Nessy
@Málna: Itt arról van szó, nincs vita, nincs ellenvetés! A kormány dönt, és a133 bátor ember megnyomja az igen gombot! De akát mint is van, a játvány kezelésre kérték a felhatalmazást, jobb helyeken valóban csak azzal kapcsolatos rendeleteket hoznak, amelyek a járvány elmultával, érvényüket vesztik. Már tavasszal sem így működött! Igaz, ennek a többször módosított Alaptörvénynek már tök mindegy! A fidesz magának csinálta, magának alakítgatja az érdekei szerint. Akár a választási törvényt. De szerinted ennek mi köze a járványhoz??? Van racionális érved?
kereső
@Nessy: döm-dö-döm...racionális érv? Az milyen???ill. az mi???
Aki Én
@Nessy: Úgy beszélsz ezzel az ostobával, mintha nem tudnád, hogy csak bosszantani jár ide.
kereső
A kormány éjt-nappallá téve dolgozik ( lopni megyünk, lopni- az meg hátha nem látszik annyira éjjel)
Málna
@Nessy: Nessy drága, mégegyszer mondom, hogy ezeknek a törvényjavaslatoknak semmi köze a járványhoz vagy a felhatalmazáshoz. A kormány a járvánnyal kapcsolatban kapott rendkívüli jogokat, semmi másban. A felhatalmazás nem érinti az Alaptörvény-módosítást, vagy a most benyújtott törvényjavaslatokat. Ezeket ugyanúgy a parlament szavazza majd meg, mintha nem lenne felhatalmazás. Tavasszal sem volt ez másképp. Gondolod, ha visszaéltek volna vele, akkor most megszavazza nekik az ellenzék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.