Két hét múlva tud választ adni Orbán Viktor miniszterelnök arra, hogy karácsonykor már lehetnek-e olyan nagyobb családi összejövetelek, amelyeken tíznél többen vehetnek részt.

Járvány: megkérdezték Orbánt, hogy mire számíthatunk karácsonykor
Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad Gönczi Gábor műsorvezetőnek a TV2 Tények című műsorában 2020. november 11-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

"Hamarabb nem tudok válaszolni, de a remény bennem is erős" – mondta a kormányfő szerdán a TV2 Tények című műsorának adott interjúban, jelezve: a koronavírus-járvány miatt most életbe léptetett szigorítások hatásának érzékeléséhez legalább két hétre lesz szükség.

Úgy fogalmazott: azt reméli, hogy Európa néhány jól védekező országa, köztük Magyarország, "a karácsonyi családi ünnepet már szabadabban teszi megszervezhetővé, mint ahogyan most kell élni az életünket".

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
A szigorítások megmutatják két hét alatt, mennyire érik el a céljukat. A többi még odébb van.
simmering73
Két hét múlva megjön az új varászgömbje és akkor tudja 100% megjósolni, hogy mi lesz karácsonykor. Nostradamus forog a sírjában.
ómió
Jósnak azért nem kéne nézni. A Szilvássy jósdát nem próbálták?
Gazella
@anyuci: Számolj! Egy osztályon ( Intenzív) van 12 ágy, hozzá a covidhoz jó lélegeztetőgép.. Keresőbe írd be hány kórház van M.O-gon. Azt megtudod a választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.