Vera Jourová és Didier Reynders uniós biztosok az ideológiai meggyőződésük alapján végzik munkájukat, ami aláássa az Európai Bizottság hírnevét – írta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár Twitter-üzenetében pénteken.

Kovács Zoltán szerint a neki nem tetsző uniós biztost Soros pénzeli

Úgy fogalmazott, Vera Jourová, az Európai Bizottság értékekért és átláthatóságért felelős alelnöke ismét kompromittálta magát, és bebizonyította, nem ér fel az uniós biztos szerepéhez.

Közölte: a biztos a magyar sajtószabadságról semmit sem tud,

és hazudik, mert Soros György pénzeli.

Kovács Zoltán szerint Didier Reynders, az Európai Bizottság igazságügyi biztosa is teljességgel hasztalan a tagállamok számára a világjárvány idején.

Kiemelte: a két uniós biztos

az ideológiai meggyőződése alapján végzi munkáját, ami aláássa az Európai Bizottság hírnevét.

Továbbra is követeljük Vera Jourová lemondását – zárta üzenetét Kovács Zoltán.

Didier Reynders pénteken Brüsszelben azt mondta: ahogy minden tagország esetében, Magyarország számára is fontos, hogy a törvény- és alkotmánymódosítások elfogadását széleskörű vita előzze meg.

A magyar alaptörvény módosítására vonatkozó javaslattal összefüggésben megjegyezte: noha ez tagállami hatáskörbe tartozik, a tagországoknak tiszteletben kell tartaniuk a nemzetközi emberi jogi kötelezettségeiket és a hatályos uniós jogszabályokat.

Vera Jourová kijelentette: a média magyarországi helyzetét érintően komoly aggályok merülnek fel a szólásszabadság, valamint a független média munkafeltételeit illetően.

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez a dilinyós nem kapta el a covidot? Mert bitang rongyul néz ki. Mint egy lepukkant alkesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Az nem lehet, hogy "csak hithű efftársak"?
Aki Én
@ómió: Nagyon érzed a ritmust, a CEU-s huligán ritmusát.
De lehet, hogy még igaza is van, hiszen a hazug gazdádat is a Soros pénzelte. Bassza is meg az öreg...
ómió
@Aki Én: Mi történt? A "CEU-s huligán" nem állt be a "haladó efftársi" soraitokba? Még onnét is kerül ki józan ember? Az azért nem semmi, ugye!? A hazugot meg ott keresd, ahol azt "reggel, éjjel meg este" konstatálhatod! A Szemlőhegyen! Vagy a vigyorgóban totál odalett a tájékozódóképességed is? Csak az "efftársi változata" maradt? Akkor kimenőkor haza se indulj el egyedül! Soros gazditok, amúgy, 30 éve még a kommunizmusotok lebontását pénzelte, nem baj!? Ma meg a visszaépítését! Persze - megértelek - vigyorgóban nyilván mindez felfoghatatlan lehet számodra! Jobbulást!
Aki Én
@ómió: ...de hiszen az efftársi sorban áll.
Mondjad kis beteg, mondjad... figyelek.
ómió
@Aki Én:Totál odalett az efftársi tájékozódóképességed? Az Internacionálétokat nem az a "sor" énekli! De te azért ráhazudod? Vagy úgy...! A hazugságvénád meg eszerint paralell erősödik? Hát, nem csoda, hogy mindig lekötözve tartják efftársiasságodat!
kereső
Etz a kretén meg nekem nem tetszik- őt meg orbán pénzeli- tehát takarodjon. De előtte adja vissza a CEU-n szerzett doktoriját, méltatlanná vált arra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.