Az orvosok már januártól az új bértábla szerint kapják meg a fizetésüket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az Orbán-rendszerben még nem történt meg az, hogy az írásban közöltek megegyeznek a korábban szóban bejelentettekkel. Ez nem véletlen, ez ennek a rendszernek az alapköve. Elvégre azt mégsem érthetik meg, hogy mi történik, ha egy dolgozó egyszerűen nem jelenik meg a munkahelyén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Álljon már meg nászmenet. Ha a munkavállalónak tiltható a felmondás, akkor a munkáltató legyen kötelezhető a megfelelő munkakörülmények biztosítására!!!
Nem háború van, ahol indokolt lehet ez a szigor minden körülmények közt.
Nessy
@human: Tudod mennyivel olcsóbb valamit rendeleti úton megtiltani, mint a megfelelő körülményeket biztosítani? Az pénzbe kerül, és nem lehet olyan jól kereseni rajta, mint az észnélkül megvásárolt lélegeztető gépeken! Amiből most O.V. jótékonyhat!
Jozefina
Hozhatnak bármilyen rendeletet, törvényt úgy is a nép józanabbik esze a döntő!!!??
Nessy
@sgl: Nem lévén Alkotmányunk (csak pártkatonai alkotmány bíróság), nincs mit megsérteni. A többször módosított gránit szilárrdságut max. tizedszerre is módosítják!
kissé felnőttem
nem lehet felmondani? röhelyes kissé nem veszem fel a munkát akkor?? tán le is lőnek mire fel viktor ez már marhaság VAGY RETTEGÉS BIRODALMA? jogállamban mondanál te fel
Clavigo
Erre azért kíváncsi leszek...Gondolom Cser Ágnes ténsasszony ( az egyik szakszi- vezér ) már fel is háborodott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.