Éles hangon szólította meg Orbán Viktort vasárnapi Facebook-posztjában Bajnai Gordon.

Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök vasárnap a Facebookon tett közzé egy rövid nyílt üzenetet.

A 24.hu azt írj, a volt miniszterelnök Demeter Szilárd szombaton, az Origón megjelent cikkével kapcsolatban tett ki közleményt közösségi oldalára, mivel a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, aki egyben kormánybiztos is, többek között azt írta, hogy

Európa Soros György gázkamrája

Hozzátette:

a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni.

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója azt is írta,

Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai. Semmit nem tanultak a XX. századból.

Bajnai Gordon vasárnap délelőtt azt írta az ominózus cikkről, hogy

Amennyiben Demeter Szilárd meg hétfőn is az Ön kormányának tisztviselője, akkor ezt a nyilatkozatot nyilván mi magyarok, és az egész világ a magyar kormány álláspontjának tekinti majd.

Hozzátette:

amennyiben Demetert nem rúgja ki a miniszterelnök, Bajnai sokakkal együtt Orbán helyett is szégyenkezni fog majd, a hazája és a magyarok nevében.

Nyílt üzenet Orbán Viktornak: Miniszterelnök úr! Az Ön kormányának miniszteri biztosa, egy állami intézmény vezetője,...

Közzétette: Bajnai Gordon – 2020. november 28., szombat

Demeter Szilárd szombati, Origón megjelent írása egyre nagyobb botrányt kavar – teszi hozzá az Index. A Mazsihisz és az izraeli nagykövetség is elítélte a nyilatkozatot, amelyben Demeter Európát Soros György gázkamrájának nevezte.

Ahogy tegnap mi is megírtuk, Vámos György író pedig az elsők között szólította fel a közéletből való távozásra a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatóját.

Vámos Miklós Facebook-oldalán Demeter kirohanása kapcsán azt írta:

Kérem szépen, én megpróbáltam némi megértéssel szemlélni D SZ ámokfutását. Nem szóltam, amikor úgy döntött, álmából felébresztve is jobb novellát ír, mint az őt kritizáló szerzők (én még nem tartoztam közébük), cigaretta és kávé nélkül. Rendben, a kóros önbizalom nem bűncselekmény.

Majd Demeter mondatait idézve keményebb hangnemre vált:

Bárkinek megmutatom a BTK-ban a vonatkozó paragrafusokat. Most pedig üzenem neki, hogy ha elment az esze, hagyja ott felelős állását, takarodjon melegebb égtájakra, próbálja megtalálni, addig is fogja be

Forrás: 24.hu, Index

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"Amennyiben Demeter Szilárd meg hétfőn is az Ön kormányának tisztviselője, akkor ezt a nyilatkozatot nyilván mi magyarok, és az egész világ a magyar kormány álláspontjának tekinti majd."

Így igaz ! Ez a kormány álláspontja, amit Demeter Szilárddal mondatott ki. Különben hogy lehetne még a mai napon is a kormány szolgálatában ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@csipetke: Azért azt a filmet bemutathatnák,amiben a "Sorosozás" a két mocsok (Finkelstein és Birnbaum) jó
üzletévé vált! U.i. az Orbánék nem az elsők voltak akik tejeltek!A Netanjau,az Erdogán és sokan mások már e-
lőttük megbízói voltak a párosnak!Abba is maradt az üzlet,mert a Finkelstein feldobta a bakancsát! Érdekes, hogy
"a zemberek" is falkaként követik a kolomposokat,mint a bírkák!!
csipetke
@Csizmás Kond: 12:38 Nálad valami rosszul van bekötve.Hol olvastál olyat,nemcsak rólam,hanem itt bármelyikünkről,hogy a hazánkat mocskolnánk?A hazánk nem egyenlő orbánnal,és a maffia-bandájával,merthogy csak,és kizárólag velük van bajunk. Egyébként nagyon rosszul vagy informálva,mert pl a kölcsön,amit orbán most felvett 30 évre,7 milliárd ft-al többe kerül,mintha az uniótól vette volna fel. Reményeink szerint '22-ben orbán elhúz,de legalábbis nem lesz kétharmada, a kölcsönt meg fizethetik még a dédunokáink is.És mindezt miért?Mert ellenőrizni fogják a jogállamiságot,ami ugye már rég nincs,mert ha lenne,akkor orbán az uniótól kérte volna a pénzt. Logikus,vagy nem?De tudod mit?Ne válaszolj,mert valami zavar lehet nálad a winchester katedrálban, (Fábry után szabadon). Ericsson volt ennyire értetlen,bár lehet,hogy ő is csak megjátszotta
csipetke
@kokopelli: 18:20 Na arra én is vevő lennék. Birnbaummal volt egy beszélgetés,ahol beismerte,hogy Finkelsteinnel együtt ők javasolták orbánnak az ellenségképet,és hogy pont szerencsétlen Sorosra esett a választás,ez csak Sorosnak volt kellemetlen,de már a fideszen röhög a világ ezen az elmebeteg végnélküli Sorosozáson. Ez már beteges. George Clooney is sorosista ügynök.Ezen röhög a világ
Csizmás Kond
@csipetke: ...Biztos hogy nálam van valami rosszul bekötve ?...hol írtam hogy pl te mocskolod hazánkat ?...Amúgy az aki bármilyen formában az országa elleni intézkedéseket pártolja az egyben az országát támadja.
Az hogy a fidesz a kormánypárt attól még nem a hazádat kell hibáztasd hanem pl magadat...mert minden kormány választással kerül oda...szavazni kell és az eredményt elfogadni mert csak gecizéssel nem lehet nyerni.
És nem tudom milyen kölcsönről van szó, nem igen szoktam lekérni a kormány pénzügyi helyzetét, de nem hiszem hogy egy kormány azért csináljon rosszat hogy azért őt hibáztassák...ez eleve marhaság.
...és jogállamiság vagy századszor...mit vélsz te jogtalannak amiről tudnál mesélni...?
Sámannus
...Húzzatok el a jó büdös buzibárba mind!
tudode
Nagyot téved Bajnai Gordon miniszterelnök "úr", hogy őfélesége meghallgatja intelmét attól, akitől a közbeszéd már olyan mélyre süllyed/t/, hogy annál nincs lejjebb!
.
Az ország apraja nagyja akkor tévedett/hibázott orbitálisat, amikor nem fogadta el Bajnai Gordont 2014-ben, helyett a tisztességét vesztett székházmutyis pasi kapott úgy, ahogy bizalmat, aki 2005-ban szétrámoltatta a belváros, aztán két év múlva jót röhögött a galeri ezen a hőstetten
.
------ Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
--------------------------------
.
Aztán túltolta a kincstári bombabiztos járgányát, és az lett a hősködés vége, hogy közjogilag nincs is kormány(fő)!
.
((( Ilyen gazdátlan még nem volt ez az ország!!! )))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.