Az LMP is beszállt.

Hoppá! Ismét erősödött az ellenzéki összefogás

Az LMP országos politikai tanácsa szombaton támogatta, hogy az ellenzéki pártok egy közös listán induljanak, valamint közös egyéni jelölteket és miniszterelnök-jelöltet állítsanak a 2022-es országgyűlési választáson – közölte a párt az MTI-vel.

Az LMP közleményében úgy fogalmazott, nyilvánvaló provokáció a választási törvény kormánypárti módosítása a vírushelyzet közepén, ami azonban újra megerősíti, hogy a tisztességes, sokszínű pártverseny visszaállításának a Fidesz megbuktatása az első és megkerülhetetlen lépése.

Kiemelték, döntöttek arról is, hogy az egyéni jelöltek és a miniszterelnök-jelölt kiválasztása esetén támogatják az előválasztás intézményét, bár előbbi esetben ezt csak ott tartják feltétlenül szükségesnek, ahol az ellenzéki pártok nem tudnak megegyezni a jelölt személyében.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hát 2018-ban már egyszer elarultak es hatbaszurtak az osszefogast. Nem tudom 2022-ben mennyivel lesznek megbizhatobbak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
Ne feledjük a 18-as választáskor elévülhetetlen érdemei voltak Szél Bernikének, Schmuck Erzsébetnek és egy krapeknak - nem jut eszembe a neve,- akik miatt a fidesznek 2/3-a lett a Parlamentben.
Szél kilépett és eszementen kavar, hogy jóvá tegye,
Schmuck maradt a hülyeség szintjén lehet az lmp csak árt, és nem használ, rengetegen utálják fidesz dugi pártjának tartják.
Jozefina
Na ennek a gondolatát sem lenne szabad feelvetni:
"bár előbbi esetben ezt csak ott tartják feltétlenül szükségesnek, ahol az ellenzéki pártok nem tudnak megegyezni a jelölt személyében."
Olyan nem létezhet, hogy ne tudjanak megállapodni egyetlenegy közös jelöltben, akár áldozatok árán is. Másképp nem fog menni!!!
verőce21
Nagyon jó olvasni a véleményeket. Boldoggá tesz, hogy sok jó magyar ember van ezen az oldalon!
namihami
Lömöpö?
""Óvakodj a görögtől, akkor is, ha ajándékkal jön!"" Nem túl pozitív a tapasztalat velük szemben.
ómió
Bizony! Hiába zöld kívül, ha belül vörös!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.