Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője azt mondta egy műsorban a párbeszédes képviselőről, hogy "amilyen ronda, olyan gonosz".

Szabó Tímeát, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét gyalázták a Hír Televízió hétfő esti Sajtóklubjában a műsor állandó szereplői. A műsorban "szerencsétlennek" is nevezett képviselőről Bayer Zsolt azt mondta,

amikor nézem ezt a nyomorultat, hogy tényleg mennyire kiül az ember arcára, hogy mi van belül

Ezután Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője kapott szót, aki arról beszélt, hogy az ellenzéki politikus a műsorban bemutatott – a brüsszeli vétóról szóló – parlamenti beszédében elhangzottak hazugságok. Azt mondta:

Ez a nő olyan ocsmány módon hazudik, azt kell mondjam, hogy – nem szép egy nőről ilyet mondani –, de amilyen ronda, olyan gonosz.

Szabó Tímea ma a Facebook-oldalán reagált a mondottakra. Posztjában újra felidézte napirend előtti felszólalásának néhány mondatát, majd megszólítja Bencsiket.

A tegnapi napirend előtti felszólalásomban nem fukarkodtam az Orbán Viktort illető jelzőkkel. Vajon melyik verhette ki Bencsiknél a biztosítékot, amivel kiérdemeltem a gonoszcsúnya jelzőket?

Ez lehetett?

„Orbán Viktor elvakult, züllött, és most le is lepleződött.”

Vagy talán ez?

„A magából totálisan kifordult és eltévelyedett miniszterelnök most a saját népe ellen vív szabadságharcot Brüsszelben.”

Esetleg ez?

„Ön egy hazaáruló, miniszterelnök úr!”

Gyanítom, inkább ez:

„Erkölcstelen, züllött banda maguk mind. Ezért fogja 2022-ben az ország kiebrudalni magukat a kormányzásból. És ezért ott fogják végezni, ahol Szájer József: a keresztény-konzervativizmus ereszcsatornáján.”

- írta a Facebookon a Párbeszéd országgyűlési képviselője.

Szabó Tímea hozzátette:

Bencsik úr! Orbán Viktor rendszere annyira megroppant, hogy nem maradt más eszköz, mint egy nőt rondázni? Tudja, a kormánypropaganda végtelen gyengeségét mutatja, ha kínjukban már az ellenük harcolók külsejét kommentálják.

2022 után nem is nagyon marad más szórakozásuk, gyakorolják csak ezt a sportot nyugodtan!

A tegnapi napirend előtti felszólalásomban nem fukarkodtam az Orbán Viktort illető jelzőkkel. Vajon melyik verhette ki...

Közzétette: Szabó Tímea – 2020. december 8., kedd

Forrás: 444

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfmányos
2022-ben Bayer visszatér valami üzemi laphoz, Bencsik meg a Munkásőrséghez ??? Nehéz lesz megélniük, mert sok szemét kerül majd a szemétdombra velük együtt, és nagy lesz a konkurencia...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ez a színtársulat minden érában jó érzékkel találja a megfelelő talpat, amit jó pénzért nyalni kell. Finoman fogalmazva ordenáré állatkái Istennek.
Sámannus
Még hogy sajtó klub?. Buzernyák ungabunga! Csak mert nem kamráznak, ha lekapcsolják a lámpákat.
kolnidre
Kívánom,hogy a Hír tv valamennyi munkatársával együtt kövessék Lovas Istvánt.
Sámannus
@kolnidre: A brüsszeli ungabunga óta már csak Hív tévének hívom őket.
kissé felnőttem
mert a gazdátok grál lovag tán ajajj. és ti hány sajtópert buktatok? ja csak azért pofáztok mert pénz van a buggyellárisba, lesz ám majd üres is akkor kussoltok? remélem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.