Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője azt mondta egy műsorban a párbeszédes képviselőről, hogy "amilyen ronda, olyan gonosz".

Szabó Tímeát, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét gyalázták a Hír Televízió hétfő esti Sajtóklubjában a műsor állandó szereplői. A műsorban "szerencsétlennek" is nevezett képviselőről Bayer Zsolt azt mondta,

amikor nézem ezt a nyomorultat, hogy tényleg mennyire kiül az ember arcára, hogy mi van belül

Ezután Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője kapott szót, aki arról beszélt, hogy az ellenzéki politikus a műsorban bemutatott – a brüsszeli vétóról szóló – parlamenti beszédében elhangzottak hazugságok. Azt mondta:

Ez a nő olyan ocsmány módon hazudik, azt kell mondjam, hogy – nem szép egy nőről ilyet mondani –, de amilyen ronda, olyan gonosz.

Szabó Tímea ma a Facebook-oldalán reagált a mondottakra. Posztjában újra felidézte napirend előtti felszólalásának néhány mondatát, majd megszólítja Bencsiket.

A tegnapi napirend előtti felszólalásomban nem fukarkodtam az Orbán Viktort illető jelzőkkel. Vajon melyik verhette ki Bencsiknél a biztosítékot, amivel kiérdemeltem a gonoszcsúnya jelzőket?

Ez lehetett?

„Orbán Viktor elvakult, züllött, és most le is lepleződött.”

Vagy talán ez?

„A magából totálisan kifordult és eltévelyedett miniszterelnök most a saját népe ellen vív szabadságharcot Brüsszelben.”

Esetleg ez?

„Ön egy hazaáruló, miniszterelnök úr!”

Gyanítom, inkább ez:

„Erkölcstelen, züllött banda maguk mind. Ezért fogja 2022-ben az ország kiebrudalni magukat a kormányzásból. És ezért ott fogják végezni, ahol Szájer József: a keresztény-konzervativizmus ereszcsatornáján.”

- írta a Facebookon a Párbeszéd országgyűlési képviselője.

Szabó Tímea hozzátette:

Bencsik úr! Orbán Viktor rendszere annyira megroppant, hogy nem maradt más eszköz, mint egy nőt rondázni? Tudja, a kormánypropaganda végtelen gyengeségét mutatja, ha kínjukban már az ellenük harcolók külsejét kommentálják.

2022 után nem is nagyon marad más szórakozásuk, gyakorolják csak ezt a sportot nyugodtan!

A tegnapi napirend előtti felszólalásomban nem fukarkodtam az Orbán Viktort illető jelzőkkel. Vajon melyik verhette ki...

Közzétette: Szabó Tímea – 2020. december 8., kedd

Forrás: 444

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfmányos
2022-ben Bayer visszatér valami üzemi laphoz, Bencsik meg a Munkásőrséghez ??? Nehéz lesz megélniük, mert sok szemét kerül majd a szemétdombra velük együtt, és nagy lesz a konkurencia...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A múltkori Bródy v. Szörényi üzenetváltásnál már leírtam, hogy a Bródynak egy ""kurzusszörényire"" egyáltalán kár szót vesztegetni. Azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni.
Hááááát, ez a Bayer, Bencsik és társai Sajtóklub című izé bebizonyította, hogy mégis. És ami a csúcsdísz Hír Tv-s karácsonyfán, az éppen az, hogy ezt pont ezek (EZEK) tették meg. Kiváncsian várom, hogy a Fidesz média másik extraszemete (Prosti Tv) képes-e és mi módon ezt is lepipálni.
furfmányos
2022-ben Bayer visszatér valami üzemi laphoz, Bencsik meg a Munkásőrséghez ??? Nehéz lesz megélniük, mert sok szemét kerül majd a szemétdombra velük együtt, és nagy lesz a konkurencia...
Pálinkás Pál
ezt mondja az a bencsik...akinek a pofája a gusztustalan,taszító szinonimája...mondjuk az az egész csürhe eegy ocsmány látvány
Nessy
Én nem féltem ezt a galerit! Ahogy 89 után gyorsan köpönyeget forditottak, ezt bár mikor meg tudják tenni. Úgy vannak vele, a nyelvük stabil, csak a talpak változnak! ( Elég finoman és nőiesen fogalmaztam?)
Katalina62
Nem biztos, hogy erre reagálni kellett volna!
Borsó
Három bölcs összeült, és mégis csak ennyit tudtak összehozni? Csúnya-gonosz? Mint az ovisok? Ennyi, ettől kellene megsértődnie a kritizált embernek?
jesz
@Katalina62: hát ez az...olyan szánalmasra sikerült, a meg
percemberkék tapsikolnak örömükben
Sámannus
Az egész fidesz köcsög nincs más magyarázat. A szavazóik pedig hihetetlenül korruptak, erkölcstelenek, és magyarellenesek!(ukrajnai migráns szavazók), naívak, és buták.
Jozefina
Szabó Tímea ezektől a mocskoktól fényévnyire előrébb van!!! Ök csak förödjenek a mocskos fidesz.kdnp-és mocsárban.
voltmárjobbis
Bencsik olyan ronda, hogy bottal se tudna normális nőhöz érni, már ha az nem kurva és megfizeti
pécsi
@Sámannus: baromagyú, háromszor kétharmad! Miről pofáztok bolsevikok? A ti időtök 17-ben lejárt a vérbajos lenin elvtárssal! Sajnos 100 millió embert kiirtottatok. Elszámolás?
pécsi
@Horizont: ezt a nyomoroncot a parlamentből ki kell rúgni! Kit képvisel a gyalázkodásával? Milyen alja népség szavazta meg? Megélhetési bűnöző!
Sámannus
@pécsi: Az a KGB putyinkád az a feleős te agyhalott!
graycivil1
A "kételemis fasz" (BZS, quoted by BZS) és a "nyesedék-macsó" (BA) egyre jobban elborul agyilag, ahogy a kedves K.Vezető merül el a fekáliában.
Aki Én
Az a baj, hogy ennek a három tehetségtelen, gyáva korcsnak teret adunk mindenhol.
Ha nem foglalkoznánk velük, max a 300 nézőjük hallana róluk.
Lepényleső
Talán a hölgy kiábrándulna ha sejtené,hogy itt 2022-ben választások sem lesznek,
s ha véletlenül igen,akkor olyanok mint 2012 óta; - állítólag koreográfiailag megrendezettek?
justhpeter
@pécsi: Beindultál koma ! Talán te is Bencsik-rokon vagy ?
Gyurka80
" 2022-ben az ország kiebrudalni magukat a kormányzásból." mondja a 2%-os párt hisztérikája! Hahahaha!
grincss
@Pálinkás Pál: Ezt mondja az a Bencsik, akit a '90-es években kitiltottak az Újságíró-tóról, mert a saját társai elől lopta el a halakat!
Szemtanúja voltam, nem egyszer!
... és a büfében tetemes adósságot halmozva fel távozott!
Gazella
A három trogy ..elmetrogy.. pszichiátriai esetek..
TollerBela
Kedves Timea, nehogy akár csak egy szempillantásra is méltassa ezt a bagázst ! Az is kitüntetés lenne nekik. Ezek senkik, a szó mindenfajta értelmében. Nullák. Nem érdemes még csak sajnálni sem őket.
Yoda69
bencsik elvtárs, milyen jogon használja a szennylapjához a Demokrata jelzőt?
Maga nem demokrata, az elveket, amiket képvisel meg távolról sem demokratikusak. Maga egy autoriter rendszer kiszolgálója, mint ahogy a komcsi időkben is a kommunisták csicskaja volt. Magának sem jogi, sem erkölcsi alapja sincsen, hogy bárkit kritizáljon. Legfőképp pedig nem egy nőt.
Jobb lenne, ha ujragondona életet es szajjer után szabadon maga is eltűnne a porondról.
Kádár János
@grincss: Igen! Újra a régi szelek fújnak majd! Fényes szelek!
Kádár János
@furfmányos: Igen! Újra a régi szelek fújnak majd! Fényes szelek!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Nem tudom elképzelni, hogy miféle ember az, aki egy tv műsorban oda süllyed, hogy le rondáz egy nőt? Ennyi? Ez minden, amivel érvelni tudnak? Ronda pofával? Pont Bayer. De meg lehet nézni az összes fidesz csicska pofáját, mindegyikre rá van írva mivel foglalkozott az elmúlt évtizedekben. A pocsék lélek és a feneketlen sötétség mindegyikre rányomta világító bélyegét.
Sámannus
... Csak azért mert ocsmány buzi az egész társaság. Nekik pőre Szájer a zsáner eresztény módra vetkőzve. sok kábóval amit ők is szednek valószínű.
bodorandras
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Hát mondjuk Rezsi Szilárd pofája ezerszer rondább, mint a - véleményem szerint igenis csinos - Szabó Tímea. A Bayer Zsóti bamba pofájáról nem is szólva.
bodorandras
@Yoda69: Eresz-kedik ez úgyis, minden megnyalványulásával.
Nessy
Ez a színtársulat minden érában jó érzékkel találja a megfelelő talpat, amit jó pénzért nyalni kell. Finoman fogalmazva ordenáré állatkái Istennek.
Sámannus
Még hogy sajtó klub?. Buzernyák ungabunga! Csak mert nem kamráznak, ha lekapcsolják a lámpákat.
kolnidre
Kívánom,hogy a Hír tv valamennyi munkatársával együtt kövessék Lovas Istvánt.
Sámannus
@kolnidre: A brüsszeli ungabunga óta már csak Hív tévének hívom őket.
kissé felnőttem
mert a gazdátok grál lovag tán ajajj. és ti hány sajtópert buktatok? ja csak azért pofáztok mert pénz van a buggyellárisba, lesz ám majd üres is akkor kussoltok? remélem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.