Nem a főpolgármesternek kell pénzügyi segítség, hanem a budapestieknek – írta Kocsis Máté szombaton, a Facebook-oldalán. Kocsis Máté a bejegyzésében a családok és a vállalkozások érdekében a gazdaságvédelmi akcióterv kormány általi kiegészítésére, továbbá Karácsony Gergely főpolgármester és pártja, a Párbeszéd arra vonatkozó bírálataira reagált. A kormánypárti politikus Karácsony Gergely főpolgármesternek azt üzente: „a járvány gazdasági hatásait enyhíteni kell, nem hisztizni, főpolgármester úr! ". Szavai szerint „esetleg a világjárvány közepén nem kellene nagyvonalúan szórni a pénzt tanácsadókra, politikai kinevezettekre, buszmutyira, a Lánchíd pofátlanul túlárazott felújítására és a brüsszeli áskálódásra". „Nem kell engedni, hogy a Demszky-Hagyó-korszak emberei lopjanak a fővárosi önkormányzatnál és akkor jut pénz adócsökkentésre" – írta a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
No és szaroskám ha olyan igazad van hány évet ülnek ezek az emberek? Ezt csak azért kérdezem, hogy tudjam igazat állítasz-e. Vagy te szopod le magadat helyettük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.