A DK elnöke megmutatta, hogy lehet kevés pénzből finom ételeket főzni. Főzős-videóval jelentkezett Gyurcsány Ferenc. A politikusnak az volt a feladata, hogy azokból a 2500 forint értékben vásárolt meglepetés-alapanyagokból, amiket egy dobozban kapott, készítsen egy levesből és egy főételből álló menüt, 2-3 főre. Mindez azért is lehet hasznos, mert sok családnak a járvány miatt nem jut ennél nagyobb összeg egy vacsorára. Miután átnézte az alapanyagokat, kis gondolkodási időt kért, majd neki is állt a főzésnek, aminek minden lépését rögzítették. "Volt már ennél szegényebb karácsonyom is" - mondta Gyurcsány a felvétel végén, miután megmutatta, mi minden került a tányérokra. A főzős-videót a politikus Facebook-oldalán osztotta meg, a karácsonyi jókívánságaival. "Idén is készítettem nektek egy karácsonyi menüt. De most nem teljesen szokványosat, ahogy ez az év sem volt az. Ezzel a videóval kívánok boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket! "

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Mondhat nekem bárki, bármit Ő legalább emberből van! A mostani miniszter egy bélsár!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Mondhat nekem bárki, bármit Ő legalább emberből van! A mostani miniszter egy bélsár!
kissé felnőttem
nos akkor árak nélkül ? nehogy politikai vihart kavarjon.Van egy nem herceg sem báró enyszerű munkásember nyugdijas.évtizedek óta pecás Barátom.meglepett kb 15 főre elegendő halászlének valóval.Jómagam 6-7 hete eltettem 15 kg nyi káposztát savanyitani 129. Ft / kg volt az ára. Nejm ma halászlét és töltött káposztát főzőtt 14-15 gombocot káposzta levelébe göngyölten. Akkor aki gondolja számoljon semmi rivalizálás. a megfözőt káposzta 2,5 kg volt de ne 800 FT os piaci árral kéretik kalkulálni. lazán alul maradt a 2500 - nak. ja nem akarok kormányfő jelölt lenni. senkit nem irigyelek
jesz
A fidesz legnagyobb örömére már a csapból is Gyurcsány folyik...
kereső
Megnéztem a videót. 3 db. nagy csont, 2 db húsos borda csont,1 csomag (5-6 db) csirke alsócomb2 szem krumpli, 5-6 sárgarépa, gyökér, két fej hagyma, 1 fej fokhagyma, 1 tök., 1 csomag levestészta-csiga
Ebből készült : a csontokból húsleves.
A csirkecomb megsütve- hagymakarikákkal.
A tököt felkockázva megpárolta, karikára vágott sárgarépával. A krumpliból hagymás krumpli lett- amelyet összekevert a sárgarépás tökkel. Ez lett a sültcsirkéhez a köret. Ez lett a menü.
Sámannus
Ferenc testvérnek szüksége lesz a gatyakorc meghúzására, mert a geci szilárdságú alap izékből kell majd neki várat építeni.
Csizmás Kond
...szerintem nem kéne bohóckodni karácsonykor..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.