A két ünnep között kifejezetten szórakoztató a hírportálokat böngészni, mert szerencsés esetben gyöngyszemekre bukkanhatunk. Dr. Kövér László házelnök úr, a Fidesz választmányának elnöke egy tévécsatorna képernyőjéről tette közhírré, hogy a 2022. évi választási hadjárat már megkezdődött, sőt már háború folyik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az öreg kommunista házmester hadat üzent. Csak még nem tudni kinek.
De addig is rezsicsökkentés, Soros, migránsok és mocskos Brüsszel. Na meg Biden korrupt.
De csak küzdjetek, mint disznó a jégen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába
csak úgy....
@Shikari: te annak örülj ha még bírsz engedni,mert szar ám ha belédszorul!
Nessy
@Shikari: Az Isten áldjon meg! A menekültek nem szavaznak, csak határon túli hű magyarjaik sok milliárdért! És honnan tudod, hogy libsik, vagy illibsik?
csak úgy....
"Dr. Kövér László házelnök úr, a Fidesz választmányának elnöke egy tévécsatorna képernyőjéről tette közhírré, hogy a 2022. évi választási hadjárat már megkezdődött, sőt már háború folyik."
küldöm az indulótokat laci ,mert háborúhoz az illik meg kell :
www.youtube.com/watch?v=Oa8_9NwJztE
tudode
Ezen a szinten még a házmesternek meg kellene fontolni, hogy mit vizionál, mivel háborúval "rendkívüli állapot'-ot rendeltek el például a II. világháborúban, amit átélni borzalmas volt, míg él az ember kísérti a múlt
.
Tehát:
.----Minősített időszakok Magyarországon
hu.wikipedia.org/wiki/Min%C5%91s%C3%ADtett_id%C5%91szakok_Magyarorsz%C3%A1gon
.
Fajtái[szerkesztés]
• rendkívüli állapot
• szükségállapot
• veszélyhelyzet
• nem nevesített: az Alkotmány 19/E § szerinti minősített időszak.
-----------------------------
.
Még alaptörvényileg ez lehet a sorrend!
Clavigo
@Shikari: Megjöttél propi- marhája ?? Hiányoztál már,,mint egy falat szar... ..Idióta puliszkazabáló... Miért vagy te ilyen buta,,mondd.. ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.