A magyar emberek döntő többsége gyerekkora óta orosz vakcinákkal lett beoltva, hiszen „minden oltóanyagunk onnan származott" – írta kedden a közösségi oldalán. Szijjártó Péter rámutatott: Magyarország különböző fertőző betegségek elleni, nemzetközi viszonylatban is kimagasló átoltottsága legnagyobb részben orosz oltóanyagoknak köszönhető. A miniszter rendkívül felelőtlen dolognak nevezte, hogy „baloldali politikusok kétségbe vonják a magyar orvosok és járványügyi szakemberek szakmai álláspontját, politikai kérdést akarnak csinálni az Oroszországban gyártott oltóanyagok ügyéből". Szijjártó Péter szerint „jobb lenne, ha a baloldali politikusok nem rombolnák a magyar egészségügyi szakemberekbe vetett bizalmat, nem akadályoznák a védekezést és nem csinálnának politikai kérdést az oltásból (is)".

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Clavigo: Na meg a szorgalommal...:( Amikor azt mondja, hogy bennunket mindig orosz vakcinaval oltottak,- az egyszeruen egy oriasi hazugsag! Az itteni haziorvosom egy ghanai szuletesu doki, szenfekete, es mar a papaja is orvos volt. Ok mind a ketten sokaig Moszkvaban praktizaltak (megkertem, hogy beszeljen oroszul, hat nagyon tetszett !) , es o meselte, hogyha barmilyen gyogyszer hianyzott Moszkvaban a piacrol, (vagyis egyaltalan nem lehetett fellelni sehol sem az illeto gyogyszert), akkor automatikusan mentek mindenert Magyarorszagra, mert ott mindig minden volt! Es ez valoban igy van! A Chinoin, az EGYT, a Richter Gedeon es meg egy csomo kisebb ceg annyira el tudta latni a teljes magyar piacot, - es meg boven exportaltak is ! - mint a pinty! Ez a gunarnyaku kis hulye meg a homnokozoban jatszott a pocsevel, amikor - meg a kokemeny Kadar-rendszerben - a magyar gyogyszergyartas szarnyalt! Szoval lehet elhuzni a baromsagokkal a tarkaf@szba! Oltakozzon, aki akar, - valami hulye azt nyilatkozta, hogy "nem kell annak az oltoanyagnak 100 %-nak lennie" Nem am az anyad p...csajat nem, - kulonben NEM vakcina, hanem kuruzsloszer!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@sgl: Ahova a rühesek betették a ganajos lábukat, az onnantól kezdve nem megbizható számomra.
kereső
@sgl: Nincs, de azt is érteni vélem, hogy ez nem érte el sem a népszava, sem a hvg ingerküszöbét sem.
Clavigo
@karma1: Ez így volt !!! ( én sem ma születtem :):)...)
sokanvagyunk
@sgl: (08:38) De igen! csak eltévesztett egy szót: a magyar nemzet javaira...
gina
Remélem az egész fidesz bandát csak az orosszal oltják,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.