„Alkalmatlan, könyörtelen és embertelen Orbán, Varga, Kásler és az egész Fidesz-KDNP. Az emberek jobbat érdemelnek! "miközben Orbán Viktor tavaly év végén még szétszórt közel 800 milliárd(!) forintot – többek között 43 milliárdot „egyedi sportberuházásokra”, 59 milliárdot a Bethlen Gábor Alapnak, 21 milliárdot az egyházaknak, de még a csíkszeredai focicsapatnak is jutott 2,2 milliárd –, addig a Fidesz-kormány úgy gondolja, hogy ezzel párhuzamosan az emberek számára az a legnagyobb segítség, ha cserébe a betegellátásra fordított pénzeket elveszik. "

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Kivéreztetés ellenzéki önkormányzatok.
Nessy
Hogy a mennydörgős ménkű csapjon beléjük! És Varga a kerület képviselője! Ki a frászt képvisel??? Mert minket nem! Ha csak a főnök talpát nyalja, ahhoz felesleges neki a képviselőség is! Vagy az is pénz, meg reklám és propaganda?
Nessy
Sorba veszi el a kerületektől a betegellátásra ígért pénzt! Ember az ilyen? Stadion, sport, egyházak, haverok, levelezőtagozatosok! Kásler most nem tud szólni, hogy a honi betegeket is el kell ám látni! Vagy anno megkérdezte a beteget mielőtt megoperálta, hogy mi a párt állása, a vallása? Mert most, ha ellenzéki kerületben él, akkor nyugodtan dobja föl a talpát! Nesze neked nagy kereszténység, szociális érzékenység! Minden ember számít! ha fidesz szavazó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.