A DK két politikusának összesen 500 ezer forintot sérelemdíjat kell fizetnie.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Gyurcsány Ferenc tudatta: "jó érzés magyarnak lenni”. No, nem úgy általában jó érzés, hanem csak "Karikó Katalin neve hallatán”.

Bejelentése sokkolta a DK rohamosztagosait, "El kell venni a románok és az ukránok szavazati jogát!"
Csak szeretet legyen, emberek, az a fontos!  – árulta el El-Qúró, egyúttal jelezve, ő még akkor is szereti a magyarokat, amikor éppen közéjük lövet…
Giovanni Alba
Már az átvett híreket is manipulálják? Nem szép dolog. A Kúria megváltoztatta a korábbi, első és másodfokú ítéletet.

"Tekintettel arra, hogy a Kúria Deutschnak adott igazat, így a jogerős ítélet alapján a korábban az Altus Befektetési Zrt.-nek kifizetett 500 000 forint sérelemdíj visszajár a fideszes EP-képviselőnek – áll a közleményben."

Tehát nem sérelemdíjat fizet tompikának a Gyurcsány házaspár, hanem visszaadják azt, amit tompikának kellett fizetnie az előző bírósági ítéletek alapján. Ugye mennyire másként hangzik így?

Mit lehet tudni a taláros testület elnökéről és tagjairól?
verőce21
Az őszödi rém összefüggéstelen..., gerinctelenségre, hazudozásra hajlamos beszédei sok műveletlen, lusta, irigy, tehetetlen - főleg városi - prolinak tetszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.