Ami az Egyesült Államok elnökének a beiktatását illeti, kormányzati meghívó nem érkezett. Ha jól értesültünk, akkor az ismert körülmények miatt a szokásosnál visszafogottabb rendezvényt kívánnak tartani” – mondta az ATV-nek Szijjártó Péter.

A magyar kormányt nem hívták meg Joe Biden beiktatására
Fotó: Facebook/Joe Biden

A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette: a magyar kormány abban érdekelt, hogy „az Egyesült Államok következő elnöke sikeres legyen, és hogy az előző négy évhez hasonló magas színvonalú kétoldalú kapcsolatrendszert” tudjanak fenntartani.

Mint ismert, Szijjártó Péter ősszel Biden fiának vélt ukrajnai korrupciós ügyeit firtatta egy Facebook-bejegyzésben.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@kereső: Amerikai magassarngú diplomata nem fog jónni.. Telefonon is a sorban az 5 -dik rangú államtitkár beszél M.O-gal./ide sorolom a kormányunkat/
verőce21
Legalább nem kell jó és udvarias pofát vágni szegény szenilis debil beiktatásához.
Arra a kéthétre, amig halálra szopja kanalas harris...?
gina
Pont ö ez a vizfejü korrupt senki mond véleményt másról ,,egy szemét alja nagyon kicsi jellemtelen, gerinctelen porszem ez az emberszabású-- hányinger ha ránézek erre a fidesz bandára, amilyen a külsejük olyan rohadóak belül ...
nezelodo
Körbekordonozták a jenkik a beiktatás helyszínét vaskordonokkal. Nem szeretnék, hogy ellehetetleníse az ünnepet az a jelenet. amint a kordonbontó Orbán megjel megjelenik marokra fogott villáskulccsal, és a tömeg meg harsány röhögésbe kezdene, és senki nem figyelne a ceremóniára. Ezt elkerülendő, meg se hívták.
Rockxy
aza lényeg, hogy a bident meghítták
Peller Anikó
Na, kezdődik a műszak, mais halpástétom lesz estére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.