Az elmúlt 24 órában 64-en haltak meg a koronavírus miatt a kormányzati oldal szerint. Ezzel megközelítette a 12 ezret a betegségben elhunytak száma.

A 64 áldozat közül a legfiatalabb egy 35 éves férfi volt, de elhunyt egy 39 éves férfi, az alapbetegségeiket is részletesen közölte a kormányzati portál.

Az áldozatok között volt két 60 évnél fiatalabb férfi is, egy 35 éves férfi (szívelégtelenség, tüdőgyulladás, szívtágulás, cukorbetegség, magasvérnyomás-betegség, diabéteszes szembetegség, kóros elhízás) illetve egy 39 éves férfi (májzsugor, korábbi epehólyag-daganat) is.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ismét két " makkegészséges " aktív korú...undorító ahogy ezt kiemelik...pedig gyanítom..a covidnak semmi köze a halálukhoz...
colibri
Ennyi a napi adatközlés? Ez smafu. Egyre kevésbé erőltetik meg magukat. Ne csodálkozzanak, ha semmi bizalom. Lehet, változtatnának még ezen a gyakorlaton, de már nem lesz lehetőségük... egyszer ez az idő is eljön...
simmering73
Az a 35 éves férfi már születése pillanatában halálos beteg volt. Írjátok csak azt egyszerűen hogy szívelégtelenség. Mikor nem tudják vagy nem akarják tudni miben halt meg valaki, mindig szívelégtelenséget írnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.