- „Nem politikai kérdés a vakcina, hanem egy egészségügyi kérdés” – Orbán Viktor miniszterelnök, november 20. - „Szerintem a vakcinakérdést átpolitizálni nem helyes, sőt mi több, felelőtlenség és ostobaság is” – Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára, november 24. - „A futball lehet politikai kérdés, de a vakcina beszerzése nem” – Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter december 2. - „Az uniót sem szabad olyasmiért felelőssé tenni, ami nem igazságos vagy nem méltányos, ezért nem róhatjuk föl Brüsszelnek azt, hogy a gyártók nem tudják pontosan megmondani a szállítási időpontokat és mennyiségeket” – Orbán Viktor miniszterelnök, január 3. - „Hibázott Brüsszel, hiszen emberélet nem múlhat pénzen” – Menczer Tamás, január 5. - „Mindenki azt várta a brüsszeli hitegetés alapján, hogy a tavalyi év végén, az idei év elején az Európai Unióban hatalmas sebességgel beindul az oltás, aminek...

(Forrás: telex.hu, lusta által)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@Gazella: A cikkben is világosan le vagyon írva, az EB a tagállamok képviselőinek, vezetőinek megállapodása alapján cselekszik. Ebből következik, hogy minden egyes brüsszelezésnél szembe köpi magát a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@lusta: de egy helybwn toporog a lusta nép. Semmi nem fog történni, nem túntet a magyar.
szegfue
@lemming: 8:00 Remek! Jót nevettem rajta.:)
sgl
Mikor lesz feljelentés a tömeggyilkosság ügyében, a tavaszi ágykiürítés és őszi mérhetetlen töketlenkedés okán valószínű több ezer ember a fidesz maffia kormány hibájából halt meg!
...
"Az egészségügyi eszközökkel kapcsolatos korrupció olyan súlyos bűntett, amelyet az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója egyenesen emberölésnek minősített."
lusta
@Gazella: Hogy is írta Moldova? Pofázni könnyű, mert azt fekve is lehet.
kissé felnőttem
és akkor a szájukból segget csinálnak,
pedig nem szokás abba a tányérba rondítani amiből enni adnak .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok