A többség nem tudja, akik mégis, többnyire Dobrev Klárát és Karácsony Gergelyt nevezték meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Vagy ők vagy nem ! Értelmetlen és korai ez az egész.
verőce21
Tényleg azt gondolja valaki, hogyha jönne az ellenzék, akkor Mo.-on onnantól fehér köpenyes politikusok lesznek a hatalomban, akiknek a köpenyén sosem esik folt...?
Béla333
@verőce21: 07.07
Senki nem gondolja ezt szerintem, csak arra vágyik sok ellenzéki, hogy ha valaki a politikusok közül köztörvényes bűncselekményt követ el (pl. lop, hűtlen kezel, korrumpál, sikkaszt vagy bármi ilyen), akkor az minimum ugyanolyan elbírálásban részesüljön, mint Józsi bácsi vagy Mari néni.
Vagy inkább legyen az súlyosbító körülmény, hogy az illető politikus.
Ennyi egyenlőre elég is lenne.
A többi elvárásról majd késöbb.
verőce21
Erről a jelölésről azonban még meg kell kérdezzék Jakobinus Pétert - a miskolci Pataki Attila hasonmásverseny 9. helyezettjét, mitugrász-akarnok történelemtanárt, aki a legdrágább krumplit eszi habzsi dőzsin ebben az országban -, mert Ő is bejelentkezett Brüsszelnél, hogy végrehajtaná a "nemlétező" sorostervet.
Ő is befogadná és átengedné az országon a sivatagi cigányokat, mint az ap-rókák...! @Béla333:
kereső
@sgl: Milyen nagy szám lenne, ha egy NŐ győzné le orbánt!!!Lehet Dobrev Klára, Szabó Timi, Szél Berni, és még nagyon soikat fel tudnék sorolni, akik észben, felkészültségben, iskolázottságban, empátiában , a demokráciához -és Európához való viszonyukban magasan orbán fölött állnak.
Béla333
@kereső: 08.16
Ne éljétek bele magatokat: Dobrev miniszterelnöksége halott ügy. Nem azért, mert nő, vagy azért mert ne lenne esetleg alkalmas rá (ezt ugye nem tudjuk jelenleg!), hanem mert ennyire Gyurcsányhoz köthető.
Szél Bernadett valóban jó/jobb jelölt lehetett volna, a DK-sok mégis lealázták, ahol tudták.
Elszalasztott lehetőség volt...
kereső
@Béla333: Béla, ne keverd már a szezont- a fazonnal. Te kötöd az ebet a karóhoz- Szél Bernadett az LMP foglyaként nagyban hozzájárult orbán viktor negyedik parlamenti kétharmadához. Nem kellett őt akkor senkinek lejáratni, meg tette ezt ő saját maga. Ne legyél elvakult- Dobrev Klára sokak számára szimpatikus jelölt( nem csak a DK-sok körében), és minden szakmai kritériumnak megfelelt. Én és még sokan mások is túlléptek Berni 2014/2018 -as szereplésén, mert egészen másképp csinálja, amióta nem köti a schiffer féle "lehet más".
kereső
@sgl: Bocsi, tényleg kihagytam őket- sajnálom. Nagyon szimpatikusak, de talán még nőjenek, mint "politikusok"- és szerezzenek egy kis gazdasági /állam elméleti gyakorlati ismeretet.
lemming
Nekem nincs pulzusom.
És a napfényt sem bírom.
kereső
@sgl: Nem tudok!!! És, mint már többször irtam tisztességes ember nem fodeSS-es. Tehát kiesik mind!
lemming
A kereszttel is vannak problémáim...
Béla333
@kereső: 08.38
Ne viccelj már, hogy nem emlékszel arra, hogy akár itt a Propin, de a DK részéről más fórumokon is milyen alpári, közönséges módon mocskolták Széll Bernadettet és az LMP-t csak azért, mert valamit másként gondoltak. A másként gondolkodás nem bűn, (remélem). A választók egyébként is nagyobb bizalommal voltak az LMP által képviselt vonalhoz, mint a Gyurcsány vonalhoz, hiszen többen szavaztak az LMP-re, mint a DK-ra!
Az, hogy Dobrev jelöltsége az ellenzék egészére nézve egy halott ügy, az nem érzelmi kérdés, hanem ha te is képes lennél racionálisan gondolkodni, akkor erre te is rájöhetnél.
Dobrev eröltetése csak újabb 4 év Fideszt jelenthet.
Sámannus
Én a nyolcfarkúak jelöltjét is elfogadom, csak a retkes fityfaszt elzavarjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.