Hétfőre pedig tömeges üzletnyitást terveznek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: ha a beoltottságtól függ, sosem nyitnak ki...nagy összegbe le merem fogadni...3 millió embert nem tudnak rávenni..
simmering73
Csak nem előbb vége lesz a fidesz hatalombitorlásának?
voltmárjobbis
Ha tömegek lehetnek az üzletekben, metrón, buszon, akkor miért nem lehetnek vendéglőkben, meghatározott létszámmal - asztal szám korlátozás, 1 aszalnál hányan.
Érthetetlen!
lemming
"A bajba jutott vendéglátósokon viccelődött Kósa Lajos"

index.hu/belfold/2021/01/29/kosa-lajos-debrecen-tv-interju-vendeglatosok-viccelodes-koronavirus/

És akkor tedd emellé a hír mellé ezt:

"Egy dubaji dollármilliárdos luxusszállodája is kapott a járvány miatt állami támogatást"

telex.hu/gazdasag/2021/01/30/allami-tamogatas-koronavirus-ritz-carlton-dubaji-dollarmilliardos

"A világ leggazdagabb embereinek listáján is gyakran felbukkan az a Khalaf al-Habtoor, akinek egyik budapesti szállodája, a The Ritz-Carlton Budapest is részesült a Kisfaludy-program támogatásaiból a koronavírus-járvány okozta bevételkiesés kompenzálására, írja az mfor." - míg a MAGYAR bajbajutott vendéglátósok, a családjuk, a munkavállalóik a teljes tönkremenetel szélén állnak!

Olaszországban holnap nyitnak, míg nálunk egy olyan rendeletet fogad el a MAGYAR KORMÁNY A MAGYAR EMBEREK ELLEN, ami tényleg alkalmas a teljes kivéreztetésre?

jó lenne, ha holnap sokan lennének - és nem csak a vendéglősök, hanem az emberek, akik évek óta járnak vendéglőbe és ott jól érezték magukat - talán ott kérték meg a párjuk kezét, talán ott tudták meg, hogy gyermekük lesz, talán ott közölték, másokkal, hogy átmentek a vizsgán, hogy felvették őket az egyetemre, hogy túl vannak a szakításon és van újy barátjuk, és hogy az élet szép, és talán ott tudták me egy vállalati vacsorán, hogy előléptették őket, hogy az a sok munka nem volt hiábavaló... stb!

A holnapi megmozdulás nem csak a vendéglősökről szól, hanem rólunk szól, magyar emberekről e kies hazában - együtt, egymásért!

Az elnyomok szabadsága semmit sem ér - egy nagy nulla!
Elnyomók szabadsága MINIDIG... CSAK ÉS KIZÁRÓLAG MINDIG a kevesek jólétéről szól sokak kárára !!!

Orbán és a(z érdek)haverjai, kontra magyar nép!
VÁLASSZATOK !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.