Rogán Barbara családi körének az esküvői készülődés nélkül is nagyon mozgalmasra sikerült az a pár hét.

Korábban megírtuk, hogy Rogán Antal 2020-ban titokban megházasodott, ez pedig a közzétett vagyonnyilatkozatából derült ki. Kiderült az is, hogy egy 1,6 milliárdos telekvásárlásba vágott családjával és két másik magánszeméllyel Rogán Barbara. A vételárból viszont csak 5 százalékot kellett letenniük, a többit az állami tulajdonú Budapest Bank hitelezi a vevőnek – írta meg a 444.hu

A portál most újabb szerződésekre bukkant, szám szerint kettőre, ami alapján a család később – de még az esküvő előtt – folytatta a birtok bővítését. A dokumentumok a hivatalos közzétételi oldalon találhatók, ezek alapján a vevői kör két másik eladótól is vásárolt 149 hektárnyi földet több mint 182 millió forintért. Az ügyletek érdekessége, hogy a vételár 95 százalékát ezekben az esetekben is a Budapest Banktól kapott kölcsönből fedezték.

Borsodi szépségversenyen is indult Rogán Antal új felesége – máris van egy milliárdos üzlete! Egyelőre nem sokat tudni...

Közzétette: Szeretlek Egerszeg – 2021. február 2., kedd

A szerződések egyikét tavaly november 26-án, a másikat december 1-jén írták alá. A novemberi egy 80 hektáros földvásárlásról szól, amiért 100,9 millió forintot fizettek, míg a decemberi egy 68 hektáros ügyleté, ezért több mint 81 millió forintot tettek le. A területek három borsodi településen és 11 különböző helyrajzi számon oszlanak szét, van köztük erdő, legelő, szőlő és szántó is – írta a 444.hu.

A dokumentumok alapján a megszerzett földek tulajdonjoga egyenlő arányban oszlik meg az öt vevő, azaz Rogán Barbara, az anyja, az apja, az apja nyírségi üzlettársa és egy nyírségi nő között. 

Címlapkép: Facebook/Szeretlek Egerszeg

(444.hu)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@verőce21: ma, 09:35 ♦ Téged is meglop te szerencsétlen! B+ már a román vásárlóerőt is ánuszrózsán csókoljuk!
i.pinimg.com/564x/a8/1f/2b/a81f2b121255a21a038ede50296fcf76.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.