Az LMP szerint a jelenleginél sokkal igazságosabban kellene szétosztani a 13. havi nyugdíjat – mondta az ellenzéki párt társelnöke szombaton, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

Schmuck Erzsébet úgy fogalmazott, a Fidesz az idén folyósított plusz egy heti nyugdíjjal akarja kiszúrni az idősek szemét, a kormány "13. havi nyugdíjnak csúfolt adománya" ugyanis több mint egymillió nyugdíjasnak csak havi 3 ezer forint többletet jelent.

Kiemelte:

a "kisnyugdíjasok" esetében ez az alapvető élelmiszer 5-10 százalékos drágulását sem tudja kompenzálni.

Az LMP azt követeli a kabinettől, hogy az igazságosabb nyugdíjemelés módjának kidolgozásakor vegye figyelembe a bérek és az élelmiszerárak drasztikus növekedését, valamint kérdezze meg a nyugdíjasok érdekeit képviselő szervezeteket.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ki tudja, hogy egy alféllel hány paci pimpit lehet megülni, mivel a felcsúti nemzetvezető az Idősek Tanácsától kezdve megüli a lovat az Idősek Tanácsában, az Operatív izéig:
.
------ Novák Katalin helyettesítheti Orbán Viktort az Idősek Tanácsában
index.hu/belfold/2021/01/21/novak_katalin_alelnok_magyar_kozlony_hatarozat_idosek_tanacsa/
.
""""A szerdán este megjelent Magyar Közlöny szerint Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli miniszter lesz az Idősek Tanácsának alelnöke. A tanács elnöke Orbán Viktor miniszterelnök, akadályoztatása esetén az alelnök helyettesíti. A határozat a közzétételét követő napon lép hatályba, tehát a mai naptól Novák Katalin az alelnök. """
----------------------------
.
Arról nem is szólva, hogy 2012-ben az OECD közgyülésén azzal dicsekedett, hogy a nyugdíjasok, és a dolgozók lemondtak egy havi nyugdíjról és bérről:, SIC, SIC, (a fordítást lemeszerték a videóról)
.
------ Orbán Viktor a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
www.youtube.com/watch?v=8EpkC_TPYj8
.
Egy hozzászóló:
.
""""Azt mondta hogy minden Nyugdijastol vesznek el 1 havi Nyugdijat,es mindenki aki az Aktiv munkakepessegu csoportba tartozik azoknak vissza kell menni a mukaba.Gondolom azokrol beszel akik Segelyen elmnek.Azt is mondta hogy azert olyan nehez a helyzet Magyarorszagon mert az aktiv munkakepesek szazaleka nagyon alacsony masokhoz kepes.En csak forditok nem mondom hogy igaza van vagy ilyesmi!Nagyon jol beszel Angolul azt meg kelladni!"""
--------------------------------------------
.
Arról nem is szólva, hogy a nyuggerek csak a választások előtt fontosak számára, mint a választási év előtt a 13. havi nyugdíj mézesmadzag, elfeledkezve arról, hogy nekik köszönhetné, hogty cuccolhatnak orrba, szájba
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2j0i433j0l6.7091j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------
Ami bizonyos nem egy hálás...
tudode
Folyt.!
.
Befejező mondat:
.
Ami bizonyos nem egy hálás fajzat!
.
Arról nem is szólva, hogy csak un. inflációkövetőre cserélte fel a svájci indexálást, amely az infláció és a béremelkedés szorzata volt talán!
-------------------------
.
A lelkén, vagy mijén szárad az is, hogy nem követte örök riválisát abban, hogy
.
----- Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
--------------------------------
.
És meg is valósította, na nem a ciklus utolsó évében, mint ahogy őfélesége elhúzta a mézesmadzagot a nyuggerek orra előt!!!
RonaGyuri
nem kellene sehogy, az éves emeléseket kellene tisztességesen csinálni valós nyugdíjaskosárral és/vagy a svájci index -el
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja lemaradt:
CC; javaslom, hogy a képviselők javadalmazását mindenkor a nyugdíjemelés mértékével emeljék! =))
Lepényleső
Igazságosabban,vajon miért nem igazságosan?
ómió
Tényleg! Hiszen efftársilag olyan "igazságosan" nyulták le! Sokaktól kétszer is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.