Az LMP törvénymódosítást kezdeményez, hogy ne így legyen. Az ellenzéki párt úgy tudja, a kormány egyelőre nem kíván változtatni ezen az áldatlan helyzeten, ezért törvénymódosítást kezdeményez a 10 éves időkorlát kibővítésére. A közfoglalkoztatás rendszeréből alapvetően integrációs programokkal lehetne visszatérni a munkaerőpiacra, de úgy tűnik erre nincs valós kormányzati szándék. A törvénymódosítással azt szeretnék elérni, hogy akik a közfoglalkoztatásból nem tudnak kilépni, azoknak megmaradhasson a lehetőség.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Utána mehetnek a az oligarha földbirtokosokhoz szolgálni a napi ételért. Erre halad az ország. A néptől már minden pénzt,jogot eltörvénykeztek a gengszterek a gengszterválás óta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@Shikari: Ha te is is buta,szegény családba születtél volna és a fejedet is szétverték volna a a szüleid, etetni sem etettek volna rendesen, elmaradott lettél volna, tanulni sem tudtál volna mit csinálnál ha még közmunkát sem kapnál?
Ez a baj a gazdagokkal és a kormány gondolkodásával, hogy csak azt feltételezik mindenkiről, hogy lusta és nem akar dolgozni. Nem akarja őket eltartani és kiszolgálni.
Persze vannak ilyenek is, de hidd el ez a kevesebb.
magyar1
@kissé felnőttem: Miért ne jelenhetne meg az álláshirdetés a sajtóban? Sőt volt olyan amikor gyes után munkát kerestem, többszöri udvarias elutasítás vagy válasz sem volt, hogy 1 ismerős igazgató azt mondta miután felhívtam a beadott jelentkezés után, hogy ne haragudj meg van az emberünk csak kötelező meghirdetni.
magyar1
@Shikari: Néztél már szét a tágabb környezetedben, láttad,hogy nem csak hasonló adottságú emberek élnek, léteznek mint te? Az állatokat is ellátjuk mi akik tudjuk mert ők sem képesek magukról gondoskodni.
Te csak a saját köreidet tartod embernek? Következő életedben ezért szegény utcaseprő leszel kevesebb ésszel.
magyar1
@Shikari: Gazdagból is lett már hajléktalan, azzal mit kezdenél? Nem volt elég szorgalmas és dolgos - gondolod?
csak úgy....
@Shikari: a szorgalmas szótól nem izzadsz ki ,munkakerülö barátom!? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.