Az egészségügyért is felelős miniszter úgy látja, az a legfontosabb, hogy mindenki megőrizze a fegyelmezettségét, és bízzon a tudósok, szakemberek döntéseiben a vakcinákat illetően.

Meghatározó hetek állnak előttünk a koronavírus-járvány alakulása szempontjából – írta az emberi erőforrások minisztere vasárnap a Facebook-oldalán.

Kásler szerint meghatározó hetek állnak az ország előtt

Fotó, címlapkép: Facebook/Kásler Miklós

Kásler Miklós közölte, Portugália, Csehország és Szlovákia már rendkívül nehéz helyzetbe került a járvány harmadik hulláma, illetve a különböző vírusmutációk miatt. A szigorú korlátozások ellenére is emelkedő járványügyi adatok azonban hazánkban is figyelmeztető jelként szolgálnak – fogalmazott.

Három hónapnyi bezárkózás után mostanra sokakban megfogalmazódott az ország újranyitásának igénye – írta. A lazítások elsődleges feltétele viszont a nagyarányú átoltottság. Ehhez már öt, a magyar szakemberek által engedélyezett koronavírus elleni vakcina áll rendelkezésre, és eddig több mint 700 ezer ember számára elegendő oltóanyag érkezett Magyarországra belőlük – fűzte hozzá.

Kásler Miklós kiemelte: a legfontosabb, hogy mindenki őrizze meg fegyelmezettségét és bízzon a tudósok, szakemberek döntéseiben a vakcinák kérdésében. "A gazdasági és politikai érdekből történő hangulatkeltéssel szemben pedig éljünk az oltások lehetőségével" – kérte.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ezt tetszik!!! "Egészségügyért felelős miniszter"!!! Ne is menjünk tovább. Mert ilyen nincs Magyarországon. Nincs "felelős" minsterium Pesten- Budán!
- Felelős minisztériumot Pesten- Budán!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
A politikailag idomított és vezérelt tudósok, szakemberek döntéseiben nem bízunk meg. Szájtépés helyett tessék tovább marokkózni a lábszárcsontokkal.
kokopelli
Akárhányszor a Kasler nevét hallom a "bajor Kasler" hús ugrik be,talán csak azért,csak az IQ-k egyeznek meg?
Lepényleső
Inkább hetek állnának előtte,- mint ők szipolyozóknak?
ómió
Hát, amig az efftársak a "Krekó doktrinát" követik, még izgalmasak is...!
1984
Mire büszke Kásler?
A regnálása alatt is a legrosszabb helyek között állt a Magyarország a rákos megbetegedések diagnosztizálásában és az elhalálozások tekintetében,

Kásler egy láncdohányos és nagyivó és még kezet sem tud mosni. Innentől kezdve...
Anyúúúúúú...
1984
Ja, és pont Káslert fotózták szénné, hogy nem visel maszkot - és ez beszél fegyelmezettségről...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.