Csütörtökön volt a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja, több politikus is töltött fel fotót, bejegyzést a közösségi oldalára megemlékezve e napon az áldozatokról. Így tett Szita Károly fideszes polgármester is, aki azt dokumentálta a Facebook-oldalán, amint megkoszorúzza a kommunizmus áldozatainak emlékére állított kaposvári emléktáblát, színpadias főhajtással emlékezve az önkény áldozataira. Csakhogy ekképpen Szita ugyanis a fideszes átvétel előtti, szabad Magyar Nemzet közölte 2018. március 17-i számában a Szita beszervezéséről szóló dokumentumokat. Ebből egyebek között kiderült, hogy a fideszes polgármester 1980 és 1989 között a III/II osztály munkatársa volt, hazafias alapon szervezték be és – a dokumentumok tanúsága szerint – még saját testvére esküvőjéről is jelentett. Bár Szita Károly évek óta tagadja, hogy ügynökként tevékenykedett volna, és jogi lépésekkel fenyegette meg mindazokat, akik ezt állítják.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Na és... A Putris meg Kínában jár koszorúzgatni,,, a komcsi hősök emlékművét.. Mi a gond ezzel ? ( nemzethhyyyileg )
kereső
@Clavigo: De Dobrev hallgasson!- meg apró klán, meg ...És akkor még nem is szóltam Boross Péterről, aki SS legény volt, majd hálózai ügynök. És emlegethetnénk pokorni felmenőit is- akinek a nagyapja nyilas volt, az apja meg besúgó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.