Budapest I. kerületének ellenzéki vezetése folyamatosan pénzhiányra hivatkozik, miközben indokolatlanul szórja el az önkormányzat pénzét – erről a Fidesz frakcióvezető-helyettese beszélt videónyilatkozatában szombaton.

Az I. kerület ellenzéki vezetése indokolatlanul szórja az önkormányzat pénzét – állítja a Fidesz
Kép: Szigetváry Zsolt/MTI

Böröcz László azt mondta, V. Naszályi Márta (Párbeszéd) polgármester 2019-ben egy rendezett költségvetésű önkormányzatot vett át, amelynek számláján akkor több mint 10 milliárd forint volt, most azonban pénzhiányra hivatkoznak, miközben az önkormányzat radikális lakbéremelésre készül a kerületben, és a polgármesteri kabinet reprezentációra és csapatépítő tréningekre több mint 100 millió forintot készül elkölteni.

A kormánypárti politikus szerint érdekes, hogy a 2019-hez képest az éves személyi ráfordításokra 800 millió forinttal többet költ az önkormányzat, és 44,5 millió forintot akarnak egy lakásügynökség felállítására fordítani, miközben lakbéremelést terveznek.

Böröcz László úgy fogalmazott:

a korábbi "haveri, baráti cégekre, illetve szervezetek kifizetésére mindig van pénz", amit majd az emberekkel fognak kifizettetni, mint ahogy 2010 előtt erre számos példát láthattunk.

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Akkor most beszéljünk a Várkapitányság költségeiről!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vitriol
Szerencsétlen fideszesek nagy bajban vannak, mert az utóbbi 10 évben nem nagyon találnak kifogásolni valót az ellenzéknél, ezért 2010 előtti időkre mutogatnak vissza nem kis csúsztatásokkal. böröc elvtársnak is javaslom, próbálkozzon a még régebbi idők felemlegetésével, hátha ott nem fut lukra. Manapság viszont a fidesz minden vonalon kitesz magáért, naponta hozza a kisebb-nagyobb törvénysértő eseteiket, szegény poltúr kínjában már a lemondását fontolgatja, mert vért izzad, hogy megpróbálja kimenteni őket.
Qqberci
Akkor most beszéljünk a Várkapitányság költségeiről!...
csipetke
Ez már-már mulatságos lenne,hogy egy fideszes vádolja az ellenzéki önkorit pénzszórással.De ez nem mulatságos,hanem siralmas. És lehetne hosszan-hosszan sorolni,hogy a kormány a 11 évük alatt hányszáz milliárdot sz@rt el hülyeségekre.de ehhez kéne 1-2 nap,mindet összeszedni. Orbán szórja a köz,és eu-s pénzeket,mint a bolond a lisztet,és abszolut úgy kezeli a közpénzt,mintha a sajátja lenne
human
Mondhatnak bármit. Mészáros Lőrinc jelenségével végleg eldőlt, hogy a fidesznél nincs korruptabb politikai párt 30 éve az országban.
solidedge
Tessék ezt az M1-en nyomni. A baromságra éhes Fidesz hívők áhítva várják az ilyen katyvaszt. A vidéki zombivá degradált hívőkhöz csak úgy jut el a hír, mert éjjel, nappal az M1-et nézik, ezt nem nagyon olvassák.
ómió
Hát, az efftársak, bizony, hamar "kifutnak" mások pénzéből!
Nessy
Szálka - gerenda effektusa van Böröcz Lászlónak! Ajánlanám figyelmébe az éjszakai Magyar Közlönyök olvasgatását, kormánya "pénzkezeléséről!"
Nessy
@sgl: Ne higgy az eskünek, amit politikus tesz!
Yoda69
A fideSS kormány pedig a magyar adófizetők pénzét szórja indokolatlanul.
Aki Én
Ez a csicska még sokra viszi.
@ómió: nem úgy, mint te, hasztalan balfasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.