Sorsdöntő pontnál vagyunk a járványban, fel kell gyorsítani az oltást.

Hiába van vasárnap, a Facebookon csak úgy pörögnek a magyar politikusok bejegyzései. Előbb Orbán Viktor oltatta be magát, aztán Novák Katalin tette közzé a miniszerelnök levelét, hogy kilépnek az EU néppárti frakciójából, ha elfogadják az új alapszabályt, most pedig Karácsony Gergely szólalt meg.

Karácsony Gergely elkérte a kormány által nem lehívott EU-s vakcinákat Budapestnek

Fotó: Facebook

Szerinte kormánynak sürgősen változtatnia kell a hozzáállásán a járvánnyal kapcsolatban, és elkérte kormány által a nem lehívott EU-s vakcinákat is a fővárosiak beoltására.

Ma, amikor a koronavírus áldozatainak száma megközelítette a drámai 15 ezres számot, újra és megint emlékeztetnünk kell...

Posted by Karácsony Gergely on Sunday, February 28, 2021

Fel kell gyorsítani az oltási folyamatot, és költeni kell a járvány megfékezésére:

Nem is szólva arról, hogy a miniszterelnök pár napja még azt mondta: a pénz nem számít, ha oltásról van szó. Én ezzel, a korábbi véleményével értek egyet, nem a maival. Azt javaslom ezért, hogy először is rendezzék át a közköltéseik rendjeit, hiszen van ott pénz, ahol százmilliárdok mentek el magánalapítványok támogatására, vadászkiállításra meg motorversenyre. Hívják le a teljes keretet, ha eddig nem tették, és adják át a szükséges mennyiséget Budapestnek, mi megoldjuk a fővárosiak oltását. Alighanem készen áll erre a nagyvárosi önkormányzatok többsége is. Megengedhetetlen, hogy a kormány késlekedése miatt ne gyorsuljon föl az oltási folyamat. Újra mondom: vonják be az önkormányzatokat mindannyiunk érdekében.

- írja a főpolgármester.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Erre az emberre mondták az ellenfelei, hogy alkalmatlan? Több esze van, mint a 11 éve hatalmon levő kormánynak összesen!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Aki Én: A google a barátod és akkor nem hiszed el a libsik hazugságait!
Aki Én
@Gyurka80: Ez hogy jön ide? Te Novák dokitól függetlenül vagy ostoba és tájékozatlan lúzer
Málna
@cikicakk55: Szomorú, hogy ilyen könnyű titeket átverni.
vitriol
Orbánnak most sok problémája adódott, nem ér rá vírusvédelemmel és oltásokkal foglalkozni, de az tény, hogy nem Karácsony az, aki csak szerencsétlenkedik, hanem orbán!
Gyurka80
@Aki Én: Te vagy a tájékozatlan mert elhitted mindkét karjába kapott oltást egyszerre Orbán (ezért linkeltem be neked!).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.