Toroczkai László pártelnök lesz a Mi Hazánk Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a 2022-es országgyűlési választásokon – jelentette be Dúró Dóra elnökhelyettes hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Toroczkai László is bejelentkezett a miniszterelnöki székért
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Hangsúlyozta azt is, hogy mind a 106 egyéni körzetben állítanak jelöltet. Ezzel is jelezni kívánják, hogy szemben állnak az elmúlt 30 év politikájával, amit a nemzeti vagyon elherdálása és a szuverenitás visszaszorulása jellemzett – fűzte hozzá. "A Mi Hazánk Mozgalom értékelése szerint a balliberális tömb kormányzása Magyarország gyors halálát, míg a Fidesz kormányzása Magyarország lassú halálát jelentené" – fogalmazott a politikus.

A sajtótájékoztatón Toroczkai László pártja legfontosabb céljának a szuverenitás elvesztésével fenyegető államadósság-csapda elkerülését, illetve "a jelenleg nem létező" magyar nemzetgazdaság helyreállítását nevezte, a magyar emberek munkáján, illetve a magyar vállalkozások és a mezőgazdaság támogatásán keresztül.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt ma Magyarországon, amely az alapvető kérdésekben hasonló álláspontot képviselő Fidesztől és a balliberális tömbtől eltérő utat képvisel – szögezte le, hozzátéve: a pandémia új világrend kialakításához vezet, a Fidesz és a balliberális tömb pedig "ugyanazt a bénultságot képviseli", ami a gazdagok gazdagodásához és a szegények további elszegényedéséhez, illetve az államok eladósodásához vezet.

Úgy vélte, ha folytatódnak a lezárások, akkor az államadósság olyan mértékű lesz, amelyet "nemcsak a gyermekeink, hanem még az unokáink is nyöghetnek".

A programjukról Dúró Dóra kifejtette, a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a képviselők mentelmi jogát, írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot, az oktatásban szegregálna, népszavazást tartana az uniós tagságról, betiltaná "az iskolai homoszexuális propagandát", hatályon kívül helyezné a trianoni békeszerződést, továbbá amely szerint létezik cigánybűnözés, és amely az általa vezetett településeken földosztásba kezdett.

Jelezte: azért választották március 1-jét a miniszterelnök-jelöltjük megnevezésére, mert ezen a napon választották kormányzóvá Horthy Miklóst.

Kérdésre válaszolva Toroczkai László arról beszélt, hogy a balliberális tömböt a Gyurcsány Ferenc által képviselt "magyar-, család- és emberellenes ideológia gyűri maga alá".

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ahogy közeleg a választás, csak úgy bújnak elő a földből a bolondgombák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@rokker33: Azt csinálsz, amit akarsz. Hiszen már elmúltál 30. :) Zsidózhatsz, cigányozhatsz, szabad a vásár. Nyilván nem okoz gondot, ha kulturáltabb emberek nem tartanak igényt a társaságodra.
rokker33
@Nyírfa: nincs rá szükségem. Akik ismernek azok elfogadtak ilyennek. A többi hulladékkal nem foglalkozom vagy csak kinevetem őket!Nem számít pár idióta Fideszes vagy fecós vélemény a számomra.A kommentelők 90% a ostoba vagy Fideszes birka vagy dékás és mindig ugyanazok vitatkoznak. xD xD
rokker33
@Nyírfa: Még itt értelmes emberrel és érvvel nem találkoztam. Soha senki nem tudott olyat írni amivel megtudott volna győzni hogy Gyurcsány jó vagy a Fidesz rossz. Vagy köcsög lefizetett Fideszes vagyok vagy rasszista vagy ostoba,de soha senki nem tudott kettő egyszerű kérdésemre válaszolni. Miért szavazzunk Gyurcsányra és miért rossz a Fidesz ?Csak a fotel harcosok háborognak, de szavazni senki nem fog elnenni. ÉN IGEN!!GONDOLOM TE SE MOZDULSZ MAJD MEG 22 BEN !!Én haza megyek arra az 1 vasárnapra. Nekem megéti,de ti csak hőbörögjetek tovább!
Nyírfa
@rokker33: Egy jó tanács Az utolsó szamurájból: Nem gondol!
justhpeter
simmering73-mal (21:10) értek egyet. Már csak ez a futóbolond próbanáci hiányzik a sorból. Azt nem tudom, hogy mi lesz ha Viktor führere a választás elött elzárja a pénzcsapot és nem lesz miből működtetni az ugri-bugrit és a két óriásplakátot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.