Nem mondható váratlannak, de bekövetkezte mégis megrázza a teljes magyarországi egészségügyet, ami felekezeti- és párthovatartozás nélkül mindannyian tragikusan megérzünk a nem is oly távoli jövőben, mondjuk holnaptól.\n\n“Bárhogyan is végződik ez a nap ma van az egészségügy legsötétebb napja...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Együttérezve az egészségügy dolgozóival amiatt is, mert olyan rusnya kormánya van az országnak, hogy nem hallotta/llja meg a nép, köztük az egészségügyi dolgozók hangját!
.
Annál is inkább, mert 2020. november közepén a Szt Imre kórház ápoltja voltam, és több nővér megosztotta még velem is az aggódalmát a szolgálati papír elfogadása/aláírása miatt.
.
Arra vasn eszük, hogy lélegeztetőgép-, és vakcina bizniszben utazzanak, légifolyosót nyitva arra, ahol EU-s tagországként semmi keresnivalójuk nem lenne, összezavarba az állampolgárokat a politikai baromságaikkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.