A politikus a Facebook oldalán írta ki magából azokat, amiket a mai napról gondol,  szerinte ez a mai minden idők legsötétebb napja az állami egészségügyben.

Nincs helye a kárörömnek. Most különösen nincs.

-kezdi a posztot.

Gyurcsány Ferenc szerint a mai a legsötétebb nap az egészségügyben, és nincs helye a kárörömnek.

Az egészségügy drámai hónapokat követően most drámai napokat él meg.
A járvány közepén köszönnek el egymástól orvosok, ápolók, nővérek, mert nem írják alá a rájuk kényszerített új szerződéseket.
Nézzék meg a Facebookon a tömegesen megjelenő képeket, búcsúüzeneteket!
Letaglózóan tragikus helyzetet teremtettek.
Mi marad nekünk?
Köszönjük meg mindenkinek, aki szolgált bennünket. Védte egészségünket, gyógyítottak bennünket, tartotta bennünk nem csak a lelket, hanem az életet.
Köszönjük.
Kár, hogy ezt teszik veletek, velünk. Higgyétek el, jobb lesz az a világ.

-írja. 

Annak ellenére, hogy a Fidesz szerint semmi gond nincs, csak a baloldal gyárt állhíreket, ma közel 5500 ember mondott fel az egészségügyben. Illetve Tatabányán már "teljes a káosz, működésképtelenné vált a kórház". 

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
@Pegero: DK esetében nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal! Bár lehet, hogy kétbalkezes!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Virág Árpád
@Pegero: DK esetében nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal! Bár lehet, hogy kétbalkezes!!!
ómió
Bizony! Úgy egyik nap se "fénylett", mint a kórházbezárásaidé meg, amikor lenyultál tőlük egy havi fizut!
Nessy
Árulják már el, amiről itt beszélnek melyik dimenzióban történt önökkel? Valóban pár kis kórházat bezártak, mert nem volt meg törvény által előírt minimum alap szakellátás. Nem szálloda lett belőle, hanem általában más egészségügyi funkciót kapott. Viszont az akkor is hibás kórház összevonásokat, most kormányunk egy rendelettel rosszabb megoldással, de ismét megcsinálta. Valóban, az összevonás miatt kialakult áldatlan állapot miatt jó páran hagyták ott azt a kórházat, ahol évtizedekig dolgoztak, és mentek át más intézménybe, ahol boldogan fogadták őket, mert akkoriban is volt orvos és ápoló hiány. Úgy mellékesen, ha az egészségügyi törvényben sok éve előírt minimum feltételeket be kellene tartani, nem sok kórház maradna talpon, úgy a tárgyi, mint a személyi feltételek hiánya miatt.Sajnos az "egészségpolitikából" csak a politika maradt mára.
vitriol
Az orbán- pintér- kásler által összetákolt egészségügyi törvényt mélységes hálájuk kifejezéseként tárták az elmúlt évben megfeszített munkájukkal helytálló eg.ügyi dolgozók elé. Nem is értem, miért nincsenek kellőképpen meghatódva a dolgozók ettől az őszinte köszönetnyilvánítástól amit a kormányuktól kaptak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.