Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón jelentette be, hogy hétfőtől -március 8-tól- eddig nem tapasztalt mértékben válunk béna kacsává, amit teljes mértékben indokol a koronavírusjárvány harmadik, legerőteljesebb támadása. Kunetz doktor közösségi oldalán értelmezi a szigorításokat és sorolja fel, amik kimaradtak a szórásból.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez már csak vergődés a csúti korcs részéről...még megpróbálják a lehető legtöbb pénzt kilapátolni...és kiépíteni a menekülőutat...ezért esze ágában sincs bármi érdemi "járvány intézkedést" hozni...egyelőre megnyugodhat,épp elég félcédulás támogatója akad ebben a semmit nem érő szigorításban, itt van mindjárt karácsony... a fővárosi bio agyagedény!!! bár tőle már megszokhattuk..az embereket szívató intézkedéseket ő teljes mellszélességgel támogatja...lásd tavasszal Budapest külön kiemelése...nos de az itt kommentelők nagy többségének is ez kellett...úgyhogy pofa súlyba...ne kritizáljátok a vezért!!!
Nessy
Ezek szelektív intézkedések. legalább is ami eddig elhangzott. A részletek lesznek érdekesebbek, mert az ördög azokban lakozik! De azt csak a miniszterelnök mondhatja el, mint isteni kinyilatkoztatást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.