Felelős, de elkésett döntést hozott a kormány az újabb korlátozások bevezetésével. A járványkezelés európai, húzd meg, ereszd meg stratégiája folytatódik Magyarországon is. Az első negyedévben a kellemes meglepetést hozó tavaly év vége után újra visszaesik a gazdaság. Március 17-én a kormány nagy valószínűséggel nem fog tudni érdemi feloldásokról dönteni. Gyorsértékelés a mai bejelentésekről.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Nos addig maradnak velünk ezek a lezárások ,amíg orbánnak tetszik,..mert a járványhelyzetre semmi hatással nincs egyik barom rendelkezés sem!! ez tisztán látszik az adatokból...a világon sehol nem értek el lószart sem ezekkel a lezárásokkal...de mindegy ,már nem lehet visszacsinálni.. ahhoz már túlságosan elengedtük a politikusokat!!
1984
Újra indítjuk a gazdaságot - harsogták a plakátok.
De előtte szétcseszünk mindent ls hagyunk éhen halni.
Nem tudsz éhen halni, mert pont van annyi pénzed, hogy ne halj éhen?
Nem hagyunk az út szélén - Magyarország Kormány
Belerúgunk az árokba, mert rontod a statisztikát - Magyarország Kormánya
(ne rontsd itt a statisztikát, te kis geci magyar! Majd kapsz támogatást - a temetésedre és posztumusz kitüntetünk... valamiért)
1984
Amíg te az aprót számolod, a kormánytagok és hozzátartozóik közpénzen vett és fenntartott luxus magángéppel repülnek nyaralni a megszorítások idején Duhajba és a Maldív-szigetekre.
Nem?
Semmi?
Ez sem veri ki a biztosítékot nálatok elvakult hívő orbánisták?

Őrület ez a fajta ostobaság !!!
Aki Én
És mi a helyzet a qrva drága nemzeti konzultációval, ami a nyitásról kérdez?
Amikor először hallottam, azt hittem csak ellenzéki gúny, mert mindenki 3. hullámról beszélt már hetek óta.
Hát, ennyit a felelős, szakmai, hiteles kormányzásról.
Ma végképp megbuktak.
vitriol
Az nem lehet, hogy megbukott a kormány a hathatós vírusvédelemmel szemben, hiszen épp most ajánlott fel orbán 19 milliárdot a nyíregyházi stadionépítésre. Ez majd megmenti az ország teljes lakosságát a mutáns fertőzésektől!
Nessy
Majd húsvétra meg lehet nyitni a szállodákat, kell a bevétel Lőrinc barátnak! Ez lesz az első lépcsője a nyitásnak. 4 napos hétvége, mindenki útra kel. Hétfőn meg locsolni kell ám! A lányokat is, meg a torkot is! Aztán utána meg jönnek megint a bezárások.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.