Ceglédi Zoltán pár napja kritizálta a toxikológust, felelőssé téve őt azért, hogy veszélyben lévő emberek lemondanak a védelemről.

Hamut kell szórnom a fejemre, mert látom, hogy mit okoznak a vírus legújabb variánsai. Egy héttel ezelőtt még azt mondtam, hogy a kínaival én nem oltatnám be magam, de most már azt kell, mondjam, hogy azzal is

– jelentette ki Zacher Gábor a 168.hu-nak adott, hétfőn megjelent interjújában. Az interjú után Ceglédi Zoltán elemző-humorista erős szavakkal kritizálta a toxikológust, felelőssé téve őt azért, hogy veszélyben lévő emberek lemondtak a védelemről.

Kurvajó. Ezt mondd annak, aki miattad meg Duda papa miatt utasította vissza a kínait. Hihetetlen, mennyire nem érzik a...

Közzétette: Ceglédi Zoltán – 2021. március 8., hétfő

Erre reagált most Zacher Gábor – írta meg a 24.hu szerdán.

"Egy lóf.szt tértem meg, a saját véleményemet mondom" – Zacher visszaszólt az őt bírálóaknak és Ceglédinek is keményet üzent

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Zacher szerda reggel a Keljfeljancsi című műsorban Fiala János kérdésére reagált a bírálatra.

Először is, ha már így írta ez az úriember: ki a f@szom az a Ceglédi Zoltán? Halvány segéd lila gőzöm nincsen róla

– mondta Zacher, aki bár nincs fent a Facebookon, a feleségétől hallotta, hogy ott „ilyen mindenféle figurák szoktak kommentelni bizonyos dolgokat”.

A hatvani kórház sürgősségi és Covid-osztályán dolgozó orvos szerint mielőtt földbe gyalázzák, végig kéne olvasni a kínai vakcina ügyében tett nyilatkozatait, illetve figyelembe kell venni azt is, hogy két hét alatt sok minden megváltozott az új vírusvariánsok miatt.

Hozzátette, amikor először beszélt a kínai vakcinával kapcsolatos ellenérzéseiről, még nem tombolt ennyire a járvány, azóta viszont nagyon eldurvult.

Változatlanul az a véleménye, hogy a kínaiaknak le kellett volna közölniük a harmadik fázisú vizsgálatok eredményeit, és a Sinopharm tájékoztatójában sem tudja értelmezni, mit jelent „a nem egyensúlyban tartott krónikus betegség” megfogalmazás.

Ezzel együtt úgy látja, borzasztó állapotban vannak és egyre többen lesznek a megfertőződött betegek, a lélegeztetőgépen lévő betegeknek szerinte több mint fele meg fog halni, az oltások közül pedig valamennyi ad valamilyen védettséget.

Mint mondta, nem azért változtatta meg a véleményét, mert „fentről leszóltak” neki, vagy lefizették.

Felidézte, volt olyan magyar újság, amelyik azt írta, hogy Zacher Gábor megtért.

Hát egy nagy lófaszt tértem én meg, én a saját véleményemet mondom

– mondta erre az orvos, hozzátéve, véleménye mindig szakirodalomban olvasott adatokra és a saját betegellátásában szerzett tapasztalataira épül. Zacher szerint a kritika helyett inkább elismerést érdemelne, ha valaki beismeri, hogy az új tudományos tények alapján változott az álláspontja.

Kérdésre válaszolva elmondta, hogy bár a koronavírus-járvány miatt nyilatkozatstopot rendeltek el az egészségügyben, neki még senki nem szólt, hogy vonuljon háttérbe. 

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Elsősorban neki van igaza. Ha a szűkkeblűek nem tájékoztatnak, akkor valakinek el kell igazítani az embereket. Pontosan azért hiteles a személye, mert érvek alapján változik a véleménye, amit nem rejt véka alá.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Elsősorban neki van igaza. Ha a szűkkeblűek nem tájékoztatnak, akkor valakinek el kell igazítani az embereket. Pontosan azért hiteles a személye, mert érvek alapján változik a véleménye, amit nem rejt véka alá.
Csizmás Kond
...milyen ember az aki mindig más véleményére vár, laikus véleményre de az orvosokét mellőzi...és még felelősségre is meri vonni ...
1984
Talán egy hét sem telt el, hogy szöges ellentétbe került önmagával.
Zacher csak pofázik és van véleménye, de tevőlegesen nem tesz semmit.

A kábítószeresek így, a függők meg úgy, az alkoholisták meg amúgy - de mi f@szt tud felmutatni eredményként ez a csóka a pofázáson kívül?
Én a semmire tippelek !!!

Köcsög találgatós véleményformáló - akár itt is kommentelhetne a Propelleren.
istván irén
Aki naponta mond 2 óránként mást az pont ez tetvedék kormány a fő banyával az élen. kínait meg soha még zoknit sem nem hogy vakcinát. A Ceglédi meg egy faszopó büdös buzi, így tökéletesen illik a buzi pártba
surdilloFUJT
@1984: anyád majma,a lába nyomába nem léphetsz a dokinak,de a svábhegyi beteg szamárcsődört a vezíred után leszopizhatod !!!Idióta!!!
terlasz
@istván irén: Na, de Irénke! Hová tűnt belőled az úrinő? ;)
Eladott Ország
Kedves Zacher úr! Van egy afrikai gyógymód a fejfájás gyógyítására, hamuszórással. Javaslom.
youtu.be/pkRwRHjTk2g
1984
@surdilloFUJT: ???

Nem is akarok ennek a féregnek a lába nyomába érni!
A tanultság nem jelent semmit!
Jó vagy, vagy rossz vagy - csak ez számít ezen a világon!

Nekem nincs vezérem, csak vezérelvem - nagy különbség!
jesz
@Eladott Ország: érdekes...mondjuk jobb híján teszi a varázsló...víz nincs, eső nincs, fürdés nincs.

Zacher nem gyógyítható. El van ájulva magától.
1984
A formára nyírt szakállúakkal az a bajom, hogy túl sok időt fordítanak magukra, a szakálluk formára nyírásával - ez pedig utal nagyban a jellemvonásukra.
Lásd. Hidvéghi Balázs
1984
"Egy lóf.szt tértem meg, a saját véleményemet mondom" - tagnap így, ma úgy, holnap amúgy

Véleménykülönbség - egy emberen belül.
Egyszer sakkoztam magammal. Mindig én nyertem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.