A toxikológus szerint az nem létezik, hogy legyűrjön minket egy „kis sz@r vírus”. Emellett mindenkit a mielőbbi oltakozásra szólít fel – írja a Mandiner. 

Zacher kifakadt: „Hát a k.rva anyját a vírusnak"

Fotó: MTI/ Mohai Balázs

Zacher Gábor a Mandinernek beszélt a vírushelyzet jelenlegi állásáról, és a kínai vakcinával kapcsolatos megváltozott véleményéről. Állítása szerint azért gondolkodik már másként a keletről érkező vakcináról, mert a vírusmutációk nyomán sokat súlyosbodott a helyzet, és „minden jobb, mint a betegség”.

A 24.hu szerint Zacher egyetért az oltási rend módosításával, azzal, hogy a második oltásra félretett vakcinákat a még nem immunizáltak kapják. A kérdésre, hogy ilyen terhelés mellett meddig bírja az egészségügyi rendszer, azt feleli:

„nincs mese, olyan nincs, hogy ne bírjuk. Muszáj. Ha kell, akkor plusz túlóra, nem tehetjük meg, hogy bedobjuk a törölközőt. Nem gondolja azt, hogy egy kis szar vírus le fog bennünket győzni? Hát a kurva anyját a vírusnak. Nem fogjuk hagyni. Utolsó vérig fogunk azért harcolni, hogy el tudjuk látni a betegeket."

Forrás: Mandiner, 24.hu

Címlapkép: MTI /Mohai Balázs

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez is egy közönséges ripacs...nem bírja elviselni ha nem szerepel...kommunikációja az egybiteseknek szól...ő lesz szlávik helyett a megmondóember?
cikicakk55
Én szerettem és tiszteltem Zachert,de amit az utóbbi időben csinál és mond az már túlzás. Lehet,hogy Ő bírja szusszal és erővel,elvégre mentőzik és legalább addig pihen,még a helyszínre nem érnek. Ezzel szemben a kovid osztályon dolgozók alig létszámmal napi 12 órát talpalnak,emelgetnek,csomagolnak. Higgye el Zacher Úr , Ők nagyon ki vannak fáradva és nem tudni mennyi terhet lehet még rájuk rakni. A kormány tojik rájuk.Most a vírus járvány közepén kellett nekik egy olyan törvényt hozni ami miatt 5500 orvos már ki is lépett. Itt a fizetésemeléssel már nem tudnak segíteni a végtelenségig kimerült dolgozókon.
Yoda69
Azt hittem a virus mar lenn vana birkozo szonyegen. Mintha a taho valami ilyen faszsagot mondott volna par hete
1984
Már ez is kezd meghülyülni?
Mi folyik itt!?
jesz
mint egy hülyegyerek...és egyre lejjebb csúszik, csak szerepelhessen...ez már győzike szint?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.