Saját ügyetlenségük miatt sérülhettek meg a gyerekek egy, a 2019-es önkormányzati választás kampányhajrájában átadott XVI. kerületi játszótér csúszdáin.

Saját ügyetlenségük miatt sérülhettek meg a gyerekek a XVI. kerületi játszótéren – állítja a rendőrségi szakértő

Fotó: Google Street View

Ezt állapította meg az ügyben a Tényi István bejelentése alapján vizsgálódó rendőrség által felkért szakértő. A csúszdákon már az átadás napján több gyerek megsérült, köztük néhányan súlyosan. Volt, akinek a sípcsontja, másnak a foga tört ki – írta meg a 24.hu.

A lap értesülései szerint az ügyben eljárást indító rendőrség végül csak két sérült gyerek szülőjét kérdezte meg, de őket is csak azért, mert nagyon rámenősek voltak. Egyikük legalábbis azt mondta a 24.hu-nak, hogy valósággal rátukmálta magát a rendőrségre, és a másik meghallgatott szülőt is ő ajánlotta a figyelmükbe.

Forrás: 24.hu, 444

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@Shikari: akkor ne menj a kornyékére sem!! =))
RonaGyuri
@sgl: igen Kovács Péter Fideszes potentát, ha ezt egy gaz ellen tette volna, már láncra verték volna és kötélért rinyálna kormány-sajtó!
RonaGyuri
@Shikari: mit látsz te ócska vakegér, főleg mert nyakig benne vagy a dagadék törpe szaros paraszt-seggében! =))
almalibre
Több fajta szülői hozzáállás van. Van aki mindenhova felrakja a kicsit, nem engedi el a kezét, így akadályozva a kézségek kialakulását. Mások elfeledkeznek a gyerekről, más szülőkkel cseverészve, vagy a mobilba temetkezve. Én a gyermekemnek mindig megmuttattam, hogyan használja a játszótéri eszközöket. Sosem tettem fel egy mászókára, csúszdára, amire egyedül nem volt képes felmászni és mindig a közelében maradtam. Sosem hagytam, hogy nem rendeltetésszerűen használja az eszközöket, ennek ellenére esett le ő is. Az is igaz, hogy nem minden eszköz veszéltelen, de ezt is nekünk kell felismerni a ismerve a gyermekünk képességeit…
Aki Én
@Shikari: ...kár, mert ők is használnák, ha biztonságos lenne.
Viszont félbéna, hülye fideszesek adják át.
Gondolom most is reálisabban látnád, ha mondjuk ,,Karácsony játszóteréről" lenne szó.
De nem az első eset, hogy csilliárdokért szart építenek ezek a kontár tolvajok.

444.hu/2016/07/27/jatszoter-helyett-veletlenul-halalcsapdat-epittetettek-a-varban-40-millio-forintbol

hvg.hu/itthon/20160727_sikerult_balesetveszelyes_jatszoteret_epiteni_40_milliobol_a_budai_var_toveben
RonaGyuri
@Shikari: ismét okadatoltad, hogy nem csak szövegértési és értelmezési gondjaid vannak, de nagyon komoly értelmi fogyatékosságról is tanúságot teszel! =))
namihami
Ti mindannyian komoly tévedésben vagytok. Ki mondta nektek, hogy egy játszóteret feltétlenül a gyerekek részére és játszás céljára kell építeni? Pláne, hogy annak költségeiből is ugyanúgy kivehető a fideszesek által bevezetett ún. ""alkotmányos költség"". És, mint az is már gyakorlat, az ilyen beruházások (ha kisebb léptékben ugyan, de) szintén ""úszóvébézhetők"". Tehát a középszintű fideszfunkcionáriusoknak, akik nem juthatnak covid-szintű ""alkotmány"" közelébe, azért ílymódon mégis dobható koncnak számítanak. Élnek is vele. Ami a voksolási kedv erősítésére szolgál a megfelelő időkben és alkalmakkor.
RonaGyuri
@Shikari: akkor ne beszélj magadba!!! =))
RonaGyuri
@Shikari: te beszélgetni??? ahhoz te nem nagyon buta vagy, te csak marhaságokat kvartyogni tudsz azt sem sok értelemmel! =))
Aki Én
@Shikari: Tényleg nem pártfüggő. Nem is azért adja át 8-10 politikus, és a túlárazás sem őket gazdagítja.
Aki Én
@Shikari: ...pláne nem kapkodva, választások előtt pár nappal. Á, ez nem politika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.