Az Ipsos felméréséből érdekes dolgok derültek ki: hiába csökken meredeken a vírus következtében elhunytak átlagéletkora a harmadik hullám során, az oltásellenes hangulat éppen az 40 év alattiak körében erősödött tovább.

Erősödött az oltásellenes hangulat a 30 év alattiak körében – Ez derült ki egy friss kutatásból

Szmolnik Katalin, az oltópont munkatársa beoltja Bozsó László egészségügyi dolgozót a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcina második adagjával a szolnoki Hetényi Géza Kórház 2-es oltópontján 2021. március 15-én. MTI/Mészáros János

Az elmúlt hónapban jelentősen enyhült a vakcinákkal kapcsolatos bizonytalanság Magyarországon, de az is világossá vált, hogy a 30 év alattiak utasítják el leginkább a Covid-oltást. 

A korosztályban csökkent a bizonytalanok aránya a vakcinákkal kapcsolatban, de míg a 40 év felettieknél az oltás irányába volt a jelentősebb elmozdulás, a legfeljebb 39 éves felnőttek körében nőtt az oltást ellenzők relatív aránya. Ez derült ki az Ipsos legfrissebb közvélemény-kutatásából, amelyet a 24.hu ismertetett.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Mészáros János

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
valamiért ők sem "mérik" a kormány értékelését!! =))
Pedig nagyon érdekes lenne, mivel csak a vak nem látja, hogy Orbán ezt magára húzta, de a média hagyja neki, hogy csak a vélt/hazudott sikerekért felelnek, a gondokról mások tehetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.