A külügyminiszter folyamatosan úton van, most éppen a Nyugat-Balkánon tartózkodik.

A Nyugat-Balkán kettős nyomás alatt áll: egyik oldalról az illegális migráció, másik oldalról a koronavírus. Magyarország érdeke, hogy a régió erős legyen, segítünk.

-írta legújabb bejegyzéséhez.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
40 000 PCR teszt @ 5000 Ft az annyi, mint 200 000 000 (kétszázmillió!!!) Ft! Qrva gazdagok vagyunk, itthon meg a pedagógus vegye meg magának 5000+ÁFA áron!

Gebedj meg, Szírrágó!!!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
40 000 PCR teszt @ 5000 Ft az annyi, mint 200 000 000 (kétszázmillió!!!) Ft! Qrva gazdagok vagyunk, itthon meg a pedagógus vegye meg magának 5000+ÁFA áron!

Gebedj meg, Szírrágó!!!...
Nessy
Drága külügyérünket nem lehetne elajándékozni valakinek? Mi az hogy "elajándékozott"? Saját pénzéből vette a PCR teszteket?
emerencia
Ez is egy kapitális aljasság mert a saját polgáraikat sem tudja Magyarország kellő számban letesztelni. Vajon hányan vagyunk széles-e hazában, akik sok emberrel kényszerülünk védőtávolságon belüli kontaktusba kerülni és még soha nem tesztelt le senki? Ha valaki 60 százalékos táppénzen karanténba kényszerül mert a családtagja pozitív, az egy lakásban töltött 10 nap után visszajöhet dolgozni tesztelés nélkül mert nem volt tünete. A kollégákat és sok sok idegent nyugodtan fertőzheti. Állítólag drága a teszt, ezért nem jár mindenkinek úgy mint az EU más országaiban és még azt a keveset is másnak osztogatja el a hatalom. Remélem egyszer ezért is felelni fognak.
rokker33
Én 2=3 naponta csinálok tesztet,mert muszáj és 1000 méteren belül legalább 4 helyen tudok tesztet csinálni. Ja és teljesen ingyenes igaz nem Magyarországon vagyok,mert otthon egy teszt 10.000 Ft tól kezdődik !!Elég szomorú hogy szíjfaszszopó Peti csak úgy osztogatja a teszteket..
Clavigo
Anyádat is elajándékozhatnád ,te szarházi.
Nyírfa
Tudtommal Bulgária az EU tagja. Ha segítségre szorul, van hová fordulnia. Vagy a bolgár miniszterelnök, külügyminiszter, egészségügyi miniszter SOS hívta ártó pétert, hogy azonnal tesztekre van szüksége, és csakis mimagyarok tudunk ezzel szolgálni?
Ez a nemnormális ember meddig izgágáskodik Európában? Szóljon már neki valaki, hogy ne rohangáljon túlpörögve mint pók a falon, és mától a saját pénzéből legyen szíves adományozni! A miénket ne fürkéssze, ne portyázza, ne potyázza!
Nem hiszem el, hogy nem lehet megállítani.
human
Nem lehetett volna inkább felesleges lélegeztető gépeket ajándékozni? Vagy a Balkánon reálisabban vásároltak be, mint Orbán és az ő fürkészei?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.