A külügyminiszter folyamatosan úton van, most éppen a Nyugat-Balkánon tartózkodik.

A Nyugat-Balkán kettős nyomás alatt áll: egyik oldalról az illegális migráció, másik oldalról a koronavírus. Magyarország érdeke, hogy a régió erős legyen, segítünk.

-írta legújabb bejegyzéséhez.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
40 000 PCR teszt @ 5000 Ft az annyi, mint 200 000 000 (kétszázmillió!!!) Ft! Qrva gazdagok vagyunk, itthon meg a pedagógus vegye meg magának 5000+ÁFA áron!

Gebedj meg, Szírrágó!!!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Drága külügyérünket nem lehetne elajándékozni valakinek? Mi az hogy "elajándékozott"? Saját pénzéből vette a PCR teszteket?
emerencia
Ez is egy kapitális aljasság mert a saját polgáraikat sem tudja Magyarország kellő számban letesztelni. Vajon hányan vagyunk széles-e hazában, akik sok emberrel kényszerülünk védőtávolságon belüli kontaktusba kerülni és még soha nem tesztelt le senki? Ha valaki 60 százalékos táppénzen karanténba kényszerül mert a családtagja pozitív, az egy lakásban töltött 10 nap után visszajöhet dolgozni tesztelés nélkül mert nem volt tünete. A kollégákat és sok sok idegent nyugodtan fertőzheti. Állítólag drága a teszt, ezért nem jár mindenkinek úgy mint az EU más országaiban és még azt a keveset is másnak osztogatja el a hatalom. Remélem egyszer ezért is felelni fognak.
rokker33
Én 2=3 naponta csinálok tesztet,mert muszáj és 1000 méteren belül legalább 4 helyen tudok tesztet csinálni. Ja és teljesen ingyenes igaz nem Magyarországon vagyok,mert otthon egy teszt 10.000 Ft tól kezdődik !!Elég szomorú hogy szíjfaszszopó Peti csak úgy osztogatja a teszteket..
Clavigo
Anyádat is elajándékozhatnád ,te szarházi.
Nyírfa
Tudtommal Bulgária az EU tagja. Ha segítségre szorul, van hová fordulnia. Vagy a bolgár miniszterelnök, külügyminiszter, egészségügyi miniszter SOS hívta ártó pétert, hogy azonnal tesztekre van szüksége, és csakis mimagyarok tudunk ezzel szolgálni?
Ez a nemnormális ember meddig izgágáskodik Európában? Szóljon már neki valaki, hogy ne rohangáljon túlpörögve mint pók a falon, és mától a saját pénzéből legyen szíves adományozni! A miénket ne fürkéssze, ne portyázza, ne potyázza!
Nem hiszem el, hogy nem lehet megállítani.
human
Nem lehetett volna inkább felesleges lélegeztető gépeket ajándékozni? Vagy a Balkánon reálisabban vásároltak be, mint Orbán és az ő fürkészei?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.