A kiválasztottak „motivációs elismerés” címen jutottak extrapénzhez. A koronavírus-járvány és a gazdasági visszaesés sem volt akadálya annak, hogy 22 államtitkár milliós jutalmat kapjon az előző évben – írja a Blikk. A kiválasztottak általában egyhavi illetményüket kapták meg „motivációs elismerésként”, Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár azonban kéthavi bónuszt, 3,5 millió forintot kapott. A lap gyűjtése szerint hat helyen adtak motivációs elismerést. A legjobban a Miniszterelnöki Kabinetirodán, a kormányirodán és a honvédelmi tárcánál dolgozhattak, a közigazgatási államtitkárokon kívül valamennyi államtitkár kapott pluszpénzt. Nem volt akadály, ha az államtitkár képviselő is, a Fidesz-frakciót erősítő Németh Szilárd, Farkas Sándor, Tuzson Bence, Dömötör Csaba és Fónagy János is kapott pénzt. A Blikk szerint Pintér Sándor belügyminiszter, illetve Szijjártó Péter külügyminiszter tárcájánál nem volt jutalom.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A magyar vállalkozások meg sorra mennek csődbe a lezárások miatt, a halál kormány meg magukat tömi ki pénzzel.
namihami
Vajon milyen silány lenne a teljesítménye az Orbán-féle kreatúráknak, ha nem kapnának milliós nagyságrendű ""motivációs elismerést""?
Ekkora pénzek ekkora ""teljesítményre"" tudják csupán motiválni őket!?!?!
Vajon mire lennének képesek, ha csak a ""köz""zemberek jövedelmével rendelkezhetnének?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.