Egy kínai cég alaptalanul állította az általuk gyártott maszkról, hogy FFP2, a magyar külügyet ez nem zavarta - vagy nem tudott róla - és 7 millió maszk beszerezésére kötött szerződést. A bizniszen egy vietnami dohánybolt báró csaknem 12 milliárd forintot szakított.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
És mi van, ha hamis kinai vakcinát is nemzetünk portyázója és fürkésze. Hiszen igazi, valódi vizsgálat nem volt a beérkező vakcinánál. Most sincs. Az oroszt legalább vizsgálja az NNK a beérkezés után, minden egyes szállitmányt. a kinait meg nem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"Hamisított kínai maszkot vett nemzetünk főfürkésze: Szijjártó Péter minisztériuma!"

Vehetett volna vonat modelleket is, vagy tornacipőket is esetleg úszómedence tisztító tablettákat is. Jutalékot azért is kapott volna.
Bármit megvesz a Peti, csak jól tejeljenek. Muszáj spájzolni, ki tudja mi lesz mához egy évre...???
Csizmás Kond
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=781let_lt_s.jpg
Az az egészben az érdekes hogy akik az ilyen butaságot akarják elhitetni azok a saját oldalukat hülyítik...illetve nem hülyítik mert amúgy is elég azok, inkább szintet tartják.
Csizmás Kond
@Pipás: ...ja szint...vagyis úgy gondolod hogy te nekem az előolvasom vagy ?...mert miért kéne nekem is ugyanolyan egyoldalúan értelmezzek mint te ? Amúgy olvastam a cikket és fogalmam sincs hogy abból mi kéne sértse a csőrödet...
gina
Kiványcsi lennék hány millát tett ebből zsebre ez a vizfejű undor, hányingerem van ha csak rá nézek . az egész fidesz bagázs már kinézetre is börtöntöltelékek gyülekezete,, OV, Kásler,és a többi Tazmániai ördög fazon hahaha
Pipás
@Csizmás Kond: Kicsit nehéz a felfogásod, de nem baj. Érthető, hogy miért firkálsz ennyi butaságot ide.
Csizmás Kond
@Pipás: ...nekem nehéz a felfogásom, holott te nem ismered tudod és téveszted össze a jelzéseket...?...az ilyen illik szónélkül szégyelleni
Pipás
@Csizmás Kond: "..az ilyen illik szónélkül szégyelleni" ----> "Nem elég magyar anyanyelvűnek születnünk, tanulnunk kell magyarul a sírig."
Csizmás Kond
@Pipás: ...hát igen...ha nincs más érv akkor jön a helyes sírás...mert ugye ez nyelvtanóra nem pletykaparti...
kereső
És mi van, ha hamis kinai vakcinát is nemzetünk portyázója és fürkésze. Hiszen igazi, valódi vizsgálat nem volt a beérkező vakcinánál. Most sincs. Az oroszt legalább vizsgálja az NNK a beérkezés után, minden egyes szállitmányt. a kinait meg nem.
Pipás
@Csizmás Kond: A mentalitásoddal szembesülünk nap mint nap a kormányzati kommunikációban. Mindenre van felmentés és magyarázat, de felelőségvállalás az nincs.
Yoda69
Mast 200 forintert bortonbe zarnak. Szijrago 12 milliardot sikalt el, es siman yachtozgathat - raadasul azt is a mi penzunkon.
Csizmás Kond
@Pipás: Nekem ilyen a mentalítás neked meg olyan...te ha kell hanem fújsz minden hülyeséget anélkül hogy legalább egynek ois utánanéznél, hogy abban mi is az igaz...példa erre az ce jelölés...belezúgtál mint a mikrofon holott nincs abban semmi törvénytelen, csak a saját oldalatok tesztelte az intelligenciátokat.
ómió
Ez már az efftársi "de vidám is lett volna maszk nélkül" műsor?
Eladott Ország
Futsalos Petikét ezért is, meg a többiért , 2022 után bíróság elé kell állítani, a többi szarházival együtt!
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:18 ☻ Csapás a múltból...Nem az a baj, hogy ezek régebben kommunisták és KISZ esek voltak nem, a fenét érdekelné. Azt látom bajnak hogy ezek a selejtje, a régiek sem voltak okosak, de ezek mindent alulmúlnak csak a rablási ösztönük, az a régi!
www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&feature=youtu.be
Aki Én
@ómió: Látom ebből is sokat megértettél, te szellemi totálkár.
Aztán csodálkoztok lúzerek, hogy az emberek túlnyomó többsége az Eu-s jóváhagyásokban bízik, nem a botcsinálta balfaszaitoknak, meg az ő körültekintő eljárásaiknak.
De az egész csapatod hamis, miért is csodálkoznánk ezen az apróságon világjárvány idején, mikor vezetjük a halálozási listát.
Hogy még te is értsd a súlyát (ilyen sem lesz), képzeld el ezt a történetet Gyurcsánnyal. Neked nem lesz nehéz, mert úgyis ő minden gondolatod.
Te bolsi csicska.
Pipás
@Csizmás Kond: A kormánypárti szavazók "szabvány" típusa vagy. Kuncze Gábornak igaza volt, amikor humorosan a piramis hegyesre nyalás képességének a magabiztos tudásával ábrázolta az általad képviselt csoportot.
ómió
@Eladott Ország: Magatokról ugatsz, bolsi fajbarom!? Mert akkor stimmel!
ómió
@Aki Én:Majd te meghazudod nekünk, bolsiék önmaga tetves bolsiságát non-stop másrahazudni igyekvő elmebetege, onnét a vigyorgó munkásőr tagozatáról! De Korózs efftársaddal, még mielőtt a böszmeszart letörölnéd a szád széléről, ne felejts el "egyeztetni"! Tudod: nálatok első az "efftársi hitelesség"!
Nessy
@Aki Én: Mit akarsz, ómió tanult egy új jelzőt! fajkretén helyett fajbarom. Még a végén kiderül, hogy bizonyos fokig fejlődhet?
Aki Én
@Nessy: ...az már kiderült, hogy totál fejlődésképtelen elmebeteg csicska ez az alulművelt @ómió: Ez még fideszesnek is kirívóan buta. Ne, jó, annak nem.
silber13
@ómió: Ne pofázz, mert te vagy a legnagyobb hazug!:-))))))
ómió
@silber13: Azért az "bájos", hogy a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" felkent főcsáposaként ilyesmit idiótaságod próbál meg másokra hazudni! Ezen röhögj, fajkretén! A saját idiotizmusodon!
silber13
@ómió: Elmebekkel, hímringyókkal,mint te, nem tárgyalok
Csizmás Kond
@Pipás: ...hülye kormánypárti szavazók...ez most akkor is érvényes lesz ha az fog a kormányra kerülni akire te fogsz szavazni ???
...amúgy Kuncze csak úszott a felszínen mint egy száraz szar...mert a szép bársonyos hangján kívül nem igen lehet rá emlékezni másegyébbre.
Pipás
@Csizmás Kond: Viszont Kuncze nagyon jól látta ezt a pökhendi, öntelt társaságot.
ómió
@silber13: Nem "tárgyalsz"? Te szólítottál le, bolsi fajbarom! Már arra se emlékszel? "Elmebekileg" meg "hímringyóilag" meg mindig úgy indulsz ki magadból, hogy másra hazudod? Kétségkívül "jó efftárs" lehetsz!
ómió
@Szeparepa2: Fennakadt a tű a véresbolsi szarládán és hazátlan internáci szarkupacságod folyt ki belőle? Az, aki a tetvesvörös kurva anyjától az elmebetegsége mellé grátiszban még a trippelt is megkapta? Bújj vissza a tehén kurva anyádba, te latrinabúvár szarkupac, ne másokra öntsd a mocskodat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.