Jakab Péter is reagált Orbán ma reggeli bejelentésére, amelyről mi is beszámoltunk.

Jakab Péter: "Vírus vagy éhhalál, lassan ez a kérdés"
Fotó: MTI/Illyés Tibor

És akkor Orbán ma bejelentette, hogy már csak nyárig kell kibírni. Azt viszont nem jelentette be, hogy hogyan és miből?

- kezdi bejegyzését.

Jakab viszont több kérdést is feltesz, amelyre nem reagált a miniszterelnök.

De hogyan bírják ki nyárig azok a dolgozók, vállalkozók, akiknek már nincs miből kibírni? Akik nem nyithatnak ki lassan egy éve. Akiknek már nincs tartalékuk.

Az iskolákról, óvodákról korábban azt mondták, hogy a tavaszi szünet végével nyithatnak.

De mihez kezdjen az a szülő, aki nem tud tovább otthon maradni a gyermekével? Milyen jövedelemből maradjon otthon? Miből adjon enni a gyerekének?

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint nincs érdemi bértámogatás, nincs megemelt álláskeresési járadék, nincs fizetett pótszabadság, nincs válságkezelés.

Vírus vagy éhhalál. Lassan ez a kérdés.

Orbán válasza pedig ma mindössze az volt, hogy vegyük komolyan azt, amit Müller Cecília mond, mert minden úgy van, ahogyan ő mondja. Remélem, hogy azért mégsem. Merthogy a héten épp azt találta mondani, hogy mindent tegyünk meg azért, hogy megfertőződjünk, és hogy kórházi kezelésre legyen szükségünk. Ugye nem kell komolyan venni, miniszterelnök úr?

Forrás: Facebook
Címlapkép:  MTI/Illyés Tibor

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tökéletesen igaza van Jakab Péternek. Csak a hangszigetelt stúdióba, és a kolostor vastag falai közé nem hallatszik be az emberek segítség kérése! Kérjenek stadiont, világ kiállítást, értelmetlen látvány beruházásokat, azt meghallja, és támogatja O.V.és kormánya!
Javító
Kérdésre a válasz :Egyszerre. Bár a Siker , Siker és Siker van Nagy Orr Bán horkolásgátlóin ,alva, nem érzem, hogy éhezek. Tudnak a fijjjug legalább 50 százalékot szavatolni. Bocs csak 49. De az már majdnem 50.(75 -nek hazudva.)Bár nem is tom így van e.Olyan bizonytalan vagyok.Jahhh.
Nessy
Tökéletesen igaza van Jakab Péternek. Csak a hangszigetelt stúdióba, és a kolostor vastag falai közé nem hallatszik be az emberek segítség kérése! Kérjenek stadiont, világ kiállítást, értelmetlen látvány beruházásokat, azt meghallja, és támogatja O.V.és kormánya!
magyar1
Tökételesen igaza van, összeomlik a gazdaság több lesz az egyéb halott mint a vírusos. A multik sem húznak ki bennünket a szarból. Nyárig minden adófizető feléli a tartalékait, az állam nem tud annyit támogatni.
Pálinkás Pál
" Vírus vagy éhhalál. Lassan ez a kérdés. "...minden ellenzéki hülye?...legalább tucat dolgot tudnék mondani amivel gyorsan lehetne változtatni a helyzeten...persze nem ezzel az agymosott birka néppel...
ómió
Még szerencse, hogy neked van krumplid is meg parizered is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.